mobları nasıl çıkartacam acaba söylermisn ?
.spawn 1933
Onları oyundan direk ekleyemiyorsunuz. Zaten HP,MP gerek de yok.mel1h___ demiş ki:hp pot falan warmı=
zwitter26 demiş ki:dostum karakter ekranında start deyince atması hostdanmı yosam başka yapılcak bişey varmı :?!
Visual Basic gerekli değil bunun için. Çalıştıraliblir bir program biçiminde. Direk çalışması lazım.Beijo demiş ki:prjVBEmu'yu actıgımda Visual basic ile acıyor ama
"Pat not Found C:/Document And Setting/Name/Desktop/SroEmu/modules/Modchat.bas' continiue loading project"
öyle online butonu fln gelmıyor... :?
Skill basarken mi?WaR_LorD demiş ki:OYUN ÇOK HIZLI NASIL DÜZELTEBİLİRM
mel1h___ demiş ki:arrow u nası bulucaz???
.item 3823 100 1
eet yanlış şeyler olmuş acc bölümünde ?!!!!!!! eyw dostum saolasınilkercindik demiş ki:zwitter26 demiş ki:dostum karakter ekranında start deyince atması hostdanmı yosam başka yapılcak bişey varmı :?!
Yanlış eklediğin bir item dolasyısıyla oyundan atıyordur. "Accounts" klasörünün içindeki dosyayı editlemen lazım. [item0] felan yazar. Oraları sil düzelir.
eevet atak yaprkende öleilkercindik demiş ki:Skill basarken mi?WaR_LorD demiş ki:OYUN ÇOK HIZLI NASIL DÜZELTEBİLİRM
Atak yapması herkeste hızlı. İstersen onu yavaşlatabilirsin fakat adamın koşma hızı da yavaşlar.WaR_LorD demiş ki:eevet atak yaprkende öleilkercindik demiş ki:Skill basarken mi?WaR_LorD demiş ki:OYUN ÇOK HIZLI NASIL DÜZELTEBİLİRM
.speed 15
.speed 150
Yeraltında doğuyorsan, herhangi bir yere tıkla (Gideceğin yere). Daha sonra hiçbirşey ellemeden "ESC" ve "Restart" yap.Tekrar gir. Tamamdır.mel1h___ demiş ki:yaw ne dandık bişey bu :x
oyundan cıktım girdim yer altında dogdu cıktım senın werdiğin seyi yaptım hala yer altında doguyor.