Espio demiş ki:@Farkli servera girme hatasi alanlar
media patch i dikkatlice tekrar yapin , bende ayni srunu yasadim media patch i tekrar yaptigimda duzelmisti.
@Mino
harika anlatim olmus bro
sabaha karşı tek atabilirsinburak227 demiş ki:bişeyi anlamadım adam server tek atıyo bu nasıl oluyo ? :S ben 2 -3 saat bekliyom giremiyom
Aynı sorunu yaşıyorum bir türlü çözüm bulamadım media pk2'yi patchledikten sonra yapıyor botsuz ve patch'siz loaderle girince vermiyor hatayıOnitsuka demiş ki:beyler ben tam denerken oyuna giricem bazen dc yerine atıyo direk hata da vermiyo direk atıyo denerken
sro_client.exe yerine loaderi göster.boolartxe demiş ki:arkadaşlar denerken dc vermemesi için napabilirim
gözükmüyoki loader.Minotoche demiş ki:sro_client.exe yerine loaderi göster.boolartxe demiş ki:arkadaşlar denerken dc vermemesi için napabilirim
Loader'dan launch yap ondan sonra bottanda start game yap.boolartxe demiş ki:gözükmüyoki loader.Minotoche demiş ki:sro_client.exe yerine loaderi göster.boolartxe demiş ki:arkadaşlar denerken dc vermemesi için napabilirim
No dc sormuşsun diğerinde no-dc yok çünküboolartxe demiş ki:siz diğer loaderden bahsediynuz heralde.bendekinde launch felan yok nese bi onla deneyem.
Hem botla giricem hemde no dc si olacak.olmuyomu öyleKwanza demiş ki:No dc sormuşsun diğerinde no-dc yok çünküboolartxe demiş ki:siz diğer loaderden bahsediynuz heralde.bendekinde launch felan yok nese bi onla deneyem.
Tamam işte sen dediğimi anlamadınboolartxe demiş ki:Hem botla giricem hemde no dc si olacak.olmuyomu öyleKwanza demiş ki:No dc sormuşsun diğerinde no-dc yok çünküboolartxe demiş ki:siz diğer loaderden bahsediynuz heralde.bendekinde launch felan yok nese bi onla deneyem.