Aynı Hatayı Bende Alıyorum Bu Hata Crack için açtığımız Programda Go dedikten sonra arka Plana '' Can't create Process! Search the file? '' diye geliyor Sonra ordan klasorden Seçmemizi istiyor ne seçersem Seçiyim ''Wrong Filesize!'' yazıyor ve dediğiniz gibi otomatik Bot progrmaı açılmıyor ? Lütfen yardım..altan92 demiş ki:wrongfilesize hatası alıyorum ne yaptıysam gitmedi cozum bulursanız sevinrim...
aynen ya :(IBayMuI demiş ki:Ya Bu Bot Crackli Şimdiye Kadar Sorun Yoktu Oyuna Giriyorum Start Diyorum Ayarlarını Yapıp Başlatıyorum Canavar Seçmiyo Buff Flan Basıo Seçiorum Dalmıo Sadece El Yakma Açıo Neden :'(
Aynı hata bende de varecelci46 demiş ki:char inwalid targed dio yha ne yaptıysam olmadı :S basta bi kere vuruo sonra inwalid target dio mob secemio
Configs >> Get Coordinats. ^^dynamic1252 demiş ki:moderator hadi acil yardım et kasılamıyom kaldı char öle :/
Nedenini bilmiyorum.dynamic1252 demiş ki:sagol unutmuşum dicem ama k.bakma nerden baksan 40 kere silip yükledim + senin dedigini ilk başta yaptım + pc ye format attım deli oldum gene olmadı :(