srokingde clientless varmıydı yoksa ben mi görmedim ?LegendLess demiş ki:Hocam şu clientless içinede bir el atsan çok iyi olur ya
srokingde clientless varmıydı yoksa ben mi görmedim ?LegendLess demiş ki:Hocam şu clientless içinede bir el atsan çok iyi olur ya
elite için bi süre ücretsizyenilmez1905 demiş ki:Paralı değilmi Sroking bot?
Çok Teşekkür ederim dostumjudas demiş ki:bak material bölümüe gir alta arama bölümü var topladığı çöpün adnı yaz değiştir pickiyazsını toplamaz artık savelemeyi unutmakaan1112 demiş ki:metrail bölümündekilerin hepsi çöp mü ?
Orayı kaldırayım komple ?
önemli değil kardeşim :)kaan1112 demiş ki:Çok Teşekkür ederim dostumjudas demiş ki:bak material bölümüe gir alta arama bölümü var topladığı çöpün adnı yaz değiştir pickiyazsını toplamaz artık savelemeyi unutmakaan1112 demiş ki:metrail bölümündekilerin hepsi çöp mü ?
Orayı kaldırayım komple ?
Material bölümünün hepsinin picklerini kaldırdım
Çöp toplamayı geç ;
Çöpün yanından bile geçmiyo artık :)
Sonunda rahat bi nefes aldım :)
kardeşim kasıcan slota git start botting de kasmaya başlar. Diyelim dc yedin yada botu durdundun aynı yere tekrar gitmesini istiyorsun 4 e tıklıyorsun ordan koordinatları seçiyorsun ve start botting diyor bazen kabul etmez ve botu startlamaz tekrar koordinatları seçip start demen lazım.bjkonder demiş ki:bota start veremedim yardım lütden :S
Sen esro için olanı indirmemişsin sanırım.kaan1112 demiş ki:Kardeşim bu botu indirdim kurdum ama server seçme yeri yok
- Resim Silinmiş.
kardeşim yanlış olanı indirmişssin :)kaan1112 demiş ki:Kardeşim bu botu indirdim kurdum ama server seçme yeri yok
- Resim Silinmiş.
gameguard açık kalıyor bazen oyundan kaynaklanan bişi pcye bi res at düzelicekboolartxe demiş ki:bende bu hata cıkıyo.
acaba sbot var bende 3 tane acık onla alakası olabilirmi.onla alakalıysa nasıl çözerim bu sorunu