ben böyle TTnet in anasının ellerinden öpeyim [.........] anladınız herhal.
TTnet geçenlerde DNS adresleri ile oynama yaptı,Benim gibi sende DNS IP adresini değiştirdiysen girmez Benimkide girmiodu.. -.-" Anlamıyorum nhe istiyolar DNSlerden.. Bırakın gençlerin bazı ihtiyaçları var internette kullansınlar,bide telekobilmemne tarafından kapatıolar en çok ihtiyacımız olan siteleri al sana net..napiyim lan ben böle neti xD Oyuna gelirsek bende hala gıdımda olsa bi ümit var,gelicek o updateironEyE demiş ki:Bende extraloob ve sro8.com dışında hiçbirşey açılmıyor.Hatta mozilla firefox başlangıç sayfası bile açılmıyor. Googleden birşey bakıcam bakamıyorum...
DNS öncedne kullanıyordum artık kullanmıyorum ama yinede hiçbir yere giremiyorzum şu anda.Sende MSN açılıyor mu?oxide demiş ki:TTnet geçenlerde DNS adresleri ile oynama yaptı,Benim gibi sende DNS IP adresini değiştirdiysen girmez Benimkide girmiodu.. -.-" Anlamıyorum nhe istiyolar DNSlerden.. Bırakın gençlerin bazı ihtiyaçları var internette kullansınlar,bide telekobilmemne tarafından kapatıolar en çok ihtiyacımız olan siteleri al sana net..napiyim lan ben böle neti xD Oyuna gelirsek bende hala gıdımda olsa bi ümit var,gelicek o updateironEyE demiş ki:Bende extraloob ve sro8.com dışında hiçbirşey açılmıyor.Hatta mozilla firefox başlangıç sayfası bile açılmıyor. Googleden birşey bakıcam bakamıyorum...
Evet şu anda herşeyi kullanabiliyorum msn,google,youtube hepsi çok iyi çalışıyor,istersen IPleri ö.m ile göndereyim sana?ironEyE demiş ki:DNS öncedne kullanıyordum artık kullanmıyorum ama yinede hiçbir yere giremiyorzum şu anda.Sende MSN açılıyor mu?oxide demiş ki:TTnet geçenlerde DNS adresleri ile oynama yaptı,Benim gibi sende DNS IP adresini değiştirdiysen girmez Benimkide girmiodu.. -.-" Anlamıyorum nhe istiyolar DNSlerden.. Bırakın gençlerin bazı ihtiyaçları var internette kullansınlar,bide telekobilmemne tarafından kapatıolar en çok ihtiyacımız olan siteleri al sana net..napiyim lan ben böle neti xD Oyuna gelirsek bende hala gıdımda olsa bi ümit var,gelicek o updateironEyE demiş ki:Bende extraloob ve sro8.com dışında hiçbirşey açılmıyor.Hatta mozilla firefox başlangıç sayfası bile açılmıyor. Googleden birşey bakıcam bakamıyorum...
Hyr Saat 17.00 de uptadeye girecekti normalde anca yarın gelir oyunsevko28 demiş ki:17:00 da acılacaktı normalde ama ertelenebilirmiş 2-3 saat falan afq...
olabilir tam bilmiyorum zaten (ama bu aksam acılacak sanırsam)TeHLiqeLee demiş ki:Hyr Saat 17.00 de uptadeye girecekti normalde anca yarın gelir oyunsevko28 demiş ki:17:00 da acılacaktı normalde ama ertelenebilirmiş 2-3 saat falan afq...