hacım en iyisi oyunu bırakma ne dağıt itemlerini ne de sat millet biribirne giriyor sonra dursun charına satarsın :)
aa evente ne gerek varoxide demiş ki:Hayır ahemt değil ismim + umrumda değil artık ne yaptıkları ben dağıtıcam itemleri paraları eventlarla,kim ne kazanırsa <3
haha öle olsaydı ilk önce guild arklarıma verirdim Globallerimi takip et,eminimki kazanıcaksın sende bir şeylerLastBaron demiş ki:aa evente ne gerek varoxide demiş ki:Hayır ahemt değil ismim + umrumda değil artık ne yaptıkları ben dağıtıcam itemleri paraları eventlarla,kim ne kazanırsa <3
Ben ayaklı eventim
şükran günü yaklaşıtıgı zaman gelirpazarcii demiş ki:harbiden ya ewent ne zaman gelicek??
bu kadar erken karar vermefanatiksro demiş ki:çok yavaş lvl upp oluom zaten bide server check... ben bırakıyorum
a.s sanada ... vip acc alabilsek oraya geçecemde bu serwer beklenirmi ya her gün hergün akşam kapan sabaha karşı açıl nedir bu... zaten bi gece oynayabiliyoduk lagsız ondada kapatmaya başladılar oyunun iyice b*kunu çıkardılar yaniiSoftwaR3 demiş ki:S.a millet hayırlı geceler.
sabah 7 de açılır herhaldexNuKeRKaaNx demiş ki:fullcheck ya zha
edicek xd yenilemedim daha 74 oldum aslındaR33L demiş ki:sabah 7 de açılır herhaldexNuKeRKaaNx demiş ki:fullcheck ya zha
senin bu imzadaki resimler 100e kadar dewam etcek herhalde ?