iron artık şunu güncel tut ya oyunda keyif çatıyo 1 güzel siteye girmeye üşeniyor mubarek global mod olup konularını güncel tutcak ne kadar sorumsuzsun senin sayende bu topici görüpde oyuna girmeyenler var yazık be yazık global mod olmasan topici sabitlikden cıkartırlardı.

qeqess demiş ki:
iron artık şunu güncel tut ya oyunda keyif çatıyo 1 güzel siteye girmeye üşeniyor mubarek global mod olup konularını güncel tutcak ne kadar sorumsuzsun senin sayende bu topici görüpde oyuna girmeyenler var yazık be yazık global mod olmasan topici sabitlikden cıkartırlardı.
Sen benim 24 saat boyunca oyunda olduğumumu sanıyorsun?Elimden geldiğince topici güncel tutuyorum.

ironEyE demiş ki:
qeqess demiş ki:
Sen benim 24 saat boyunca oyunda olduğumumu sanıyorsun?Elimden geldiğince topici güncel tutuyorum.
güncel tutmaya gerek yok bence =) günde 5 saat checkte 5 saat acık ne fark eder ki :mrgreen:

cok kolay dayandık xD 10 exp kasıp yatıyoruz :lol: hotana gidip potları alıyoruz tekrar gidiyoruz kasıyoruz lagtan gene yatıyoruz :lol:

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
herşeyi indirdim bu check olayı nerden çıktı yaf çok şanslıyım :)

çıkmaz ayın son çarşambası açılır ne diyem açılmıo günde 5kere kapanıo insanlık deil bunların yaptığı

+Dejavu+

Bilgiliyim
ben bole oyunun lanet olsun yaw bu oyundakı yetkıler her saat bası check yaw yeterrr

Yukarı Alt