sa millet bnm oyundaki ismim ThUnDeRBoLt 3 saat icinde acilcak diorlar ama ins. obur update gib 3 gun surmez:S

ASITecsro demiş ki:
xxcak1 demiş ki:
ASITecsro demiş ki:
update felan diyorlar 3 saat sürücekmiş kesin bir bilgi yok..
Piştt ßen BurakK :wink1:
:) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :) :thumbsup:
Ne Dicem Sence İlerlememi War Sımdıde Start Yeri Gelyor Sonra Hta Sahsen ben 3 saat suruceını bıle sanmıyorum:D
Bide CheakDen Sonra ßutun unıqler duscekmı?

Valla beler bu skilelrdeki yavaslik duseltilir insallah da hmn bi 55 olurum yeter bi nukeyi 80 saate atior bunu duzeltsinler degil 3 saat 1 gun bile beklerim

:) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :) :thumbsup:[/quote]
Ne Dicem Sence İlerlememi War Sımdıde Start Yeri Gelyor Sonra Hta Sahsen ben 3 saat suruceını bıle sanmıyorum:D
Bide CheakDen Sonra ßutun unıqler duscekmı?[/quote]

Ben duscek die biliorum insallah duser de 36 lvlde bi uruchi keserim :starving:

nwa_lock demiş ki:
:) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :) :thumbsup:
Bide CheakDen Sonra ßutun unıqler duscekmı?[/quote]

Ben duscek die biliorum insallah duser de 36 lvlde bi uruchi keserim :starving:[/quote]
ßraz boş hayal gbi geldi kardeşm yanlş anlamada,ama imkansz die bişi yoktur inş böle bi sürprz yparsn :)

Valla bende inanamadim ama imkansiz die bisi yoktur doru soluorsun XD Belki TG keserim XD olmadi cerb dicem cerberus yok:D

Yukarı Alt