ironeye WEya diğer moderatrler lütfen msn mi ekliyip yardım edn... mailto:[email protected]
Her zaman böyleWinterspring demiş ki:Selamlar , oyuna yeni girdimde ; lag olayı her zaman olan bir durum mu yoksa bugüne mi özel?
Piştt ßen BurakKASITecsro demiş ki:update felan diyorlar 3 saat sürücekmiş kesin bir bilgi yok..
:) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :)xxcak1 demiş ki:Piştt ßen BurakKASITecsro demiş ki:update felan diyorlar 3 saat sürücekmiş kesin bir bilgi yok..
Ne Dicem Sence İlerlememi War Sımdıde Start Yeri Gelyor Sonra Hta Sahsen ben 3 saat suruceını bıle sanmıyorumASITecsro demiş ki::) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :)xxcak1 demiş ki:Piştt ßen BurakKASITecsro demiş ki:update felan diyorlar 3 saat sürücekmiş kesin bir bilgi yok..
Ne Dicem Sence İlerlememi War Sımdıde Start Yeri Gelyor Sonra Hta Sahsen ben 3 saat suruceını bıle sanmıyorumnwa_lock demiş ki::) bu forumda senide aramzda görmek güzel :) bu arada arkadaşım 3 gün sürceğini sanmıyorum ama 3 saatlüğüne takılcak bi oyuna gir muhtemelen açılır :)