ironEyE demiş ki:
extraloob demiş ki:
Evet SOLO kardeşimle görüştüm ve olayı açıklığa kavuşturdum ;

kardeşim diyor ki, çin dışı olan ip'ler banlanacak ama diyor banlanacak olanlar spammer, scammer, ve fazlaca report edilmiş olanlar bu yüzden kimse merak etmesin hepsinin gönlüne su serp diyor SOLO kardeşim merak etmeyin beyler hiçbiriniz banlanmayacaksınız yeni serverda gelmiyor sadece çinli olmayan sahtekarlar banlanacak diğer herkes oyununa devam edecek.

gayet açık ve net değil mi yeni server yok, ip ban yok, sadece çinli olmayan sahtekarlar banlanacakmış.

PS : sorularınız varsa burada konuşun bende takipteyim gerekli oldukça solo kardeşime iletirim öğreniriz yanıtları oyunun sahibinden ^_~
Ama noticede açık ve net bir şekilde yeni server geliyor diyor.Soloda aynen globalle yazdı bunu.Bu yeni serverde sadece çinlilere özel olacakmış.

BU İKİSİ Bİ ÇELİŞİKİMİ?

RuFFLeSs demiş ki:
ironEyE demiş ki:
extraloob demiş ki:
Evet SOLO kardeşimle görüştüm ve olayı açıklığa kavuşturdum ;

kardeşim diyor ki, çin dışı olan ip'ler banlanacak ama diyor banlanacak olanlar spammer, scammer, ve fazlaca report edilmiş olanlar bu yüzden kimse merak etmesin hepsinin gönlüne su serp diyor SOLO kardeşim merak etmeyin beyler hiçbiriniz banlanmayacaksınız yeni serverda gelmiyor sadece çinli olmayan sahtekarlar banlanacak diğer herkes oyununa devam edecek.

gayet açık ve net değil mi yeni server yok, ip ban yok, sadece çinli olmayan sahtekarlar banlanacakmış.

PS : sorularınız varsa burada konuşun bende takipteyim gerekli oldukça solo kardeşime iletirim öğreniriz yanıtları oyunun sahibinden ^_~
Ama noticede açık ve net bir şekilde yeni server geliyor diyor.Soloda aynen globalle yazdı bunu.Bu yeni serverde sadece çinlilere özel olacakmış.

BU İKİSİ Bİ ÇELİŞİKİMİ?
Evet deminde bana bu serve rinternational olacak diyordu.JoeyBane sordu şimdi bu serverdeki çinliler banlanacak diyor.Harbiden sorunlu bu adam. :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şurasını tam anlatamadı veya bizler anlamadık çinlilerin ingilizceside fena kötü bee benden de beterlerini görmek güzel oluyor ahahaha :D

olay şu ; 31 temmuzda yeni server geliyor ama bunların yeni server dedikleri bir bilgisayar kasası da olabilir yeni sunucu (server) babında veya yeni server dediği daha güvenli bir sunucuda aynı oyunun oynanmasını sağlamakta olabilir kısacası ne gelirse gelsin şu gerçek siz sunda oynuyorsanız aynı kadro aynı çinlilerle oynayacaksınız sadece ufak bir ban geliyor o da town'da spam yapan spammerlar , scammerlar yani sahtekar avrupalılar banlanacak. Her hangi bir ip ban olayı olmayacak.

extraloob demiş ki:
şurasını tam anlatamadı veya bizler anlamadık çinlilerin ingilizceside fena kötü bee benden de beterlerini görmek güzel oluyor ahahaha :D

olay şu ; 31 temmuzda yeni server geliyor ama bunların yeni server dedikleri bir bilgisayar kasası da olabilir yeni sunucu (server) babında veya yeni server dediği daha güvenli bir sunucuda aynı oyunun oynanmasını sağlamakta olabilir kısacası ne gelirse gelsin şu gerçek siz sunda oynuyorsanız aynı kadro aynı çinlilerle oynayacaksınız sadece ufak bir ban geliyor o da town'da spam yapan spammerlar , scammerlar yani sahtekar avrupalılar banlanacak. Her hangi bir ip ban olayı olmayacak.
Okan abi senin gitmediğin yer kalmadı git çine gmyle bi yüzyüze konuş :wink1: kanka falan ol ondan direk bize aktarırsın bilgileri :wink1:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
RuFFLeSs demiş ki:
extraloob demiş ki:

Okan abi senin gitmediğin yer kalmadı git çine gmyle bi yüzyüze konuş :wink1: kanka falan ol ondan direk bize aktarırsın bilgileri :wink1:

baktım ki sorunlarınız var ve kimse birşey bilmiyor birinci elden öğreneyeyim dedim sitem var extraloob.com dedim mi aa biz biliyoruz o site çok popüler diyorlar ve başlıyorlar beni dikkate almaya sonrasında ben soruyorum onlar cevaplıyor 8)

extraloob demiş ki:
baktım ki sorunlarınız var ve kimse birşey bilmiyor birinci elden öğreneyeyim dedim sitem var extraloob.com dedim mi aa biz biliyoruz o site çok popüler diyorlar ve başlıyorlar beni dikkate almaya sonrasında ben soruyorum onlar cevaplıyor 8)
Vay be çine kadar ulaşmış demek sitenin namı :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
kuzum çine kadar uzanmış derken ilk çin bizi tanıdı zati şaka gibi değil gerçek silkroad kore asyanın oyunu bizde silkroad beta sürümünden beri bot programlarını ve çözümlerini yayınlıyoruz alemlerde ki ilk Silkroad Online Bilgi Paylaşım sitesiyiz 8)

2009-07-28 01:04 am pekin time

GM's NOTICE translated in english

1、new server will be opened at 31 July ,but the new server just for chinese , will host at singapore ,ban all non - china IP.

2、new maps . 10 DG items will be added in 2 days

3、fix the pet-trading bug

4、more details will noticed in 2 days

all from the GM's NOTICE

Çevriliyor.

ironEyE demiş ki:
2009-07-28 01:04 am pekin time

GM's NOTICE translated in english

1、new server will be opened at 31 July ,but the new server just for chinese , will host at singapore ,ban all non - china IP.

2、new maps . 10 DG items will be added in 2 days

3、fix the pet-trading bug

4、more details will noticed in 2 days

all from the GM's NOTICE

Çevriliyor.
Google Çeviri :lol: :D
2009/07/28 01:04 Pekin Timne

GM's İLAN İngilizce tercüme

1, yeni sunucu 31 Temmuz, ancak açılır Çince için, yeni sunucu, Singapur at dışı tüm - Çin IP yasağı ev sahipliği yapacak.

2, yeni haritalar. 10 DG öğeleri 2 gün ilave edilecektir

3, pet-ticaret hata düzeltme

4, daha fazla bilgi 2 gün içinde fark edecektir

tüm GM's İLAN gelen

ironEyE demiş ki:
2009-07-28 20:04 Türkiye Saati

GM`in noticesi çevrildi:

1-Yeni sever 31 temmuzda açılacak ,ama bu server sadce eçinlilere özel olacak ,host singapurdan geliyor,çin dışındaki tüm ıpler giremeyecek.

2-Yeni harita ve 10dg itemler eklenicek.

3-Pet trade bugu kaldırılacak.

4-Daha fazla detay bu 2 gün içerisinde verilecek.

___________________________________________________________________________________________

Translation:

- 31 Temmuz 10 Degree Gelecek.
- Trade Pet Açılacak.
- Yeni Server Açılacak , Çin İp'leri dışında bütün ipler banlanacak.

Translation:

- Server artık asyadan sağlanmayacak ...
- Yeni server singapur'da olacak haliyle lag problemnizde çözülecek.

22 Temmuz 2009 Update Bilgileri:
1-100 level skilleri komple eklendi.

2-90-100 arası kişiler artık ptlere girebilecek.

3-Bazı buglar giderildi.

4-Yeni itemler gelicek hafta içinde eklenicek.

5-Jangan cave test ediliyor.

26 Temmuz 2009 Update Bilgileri:

*1 hafta sonra çinlilere özel server açılacak.
*1 hafta sonra 100 level mapi test edilip konulacak.
*1 hafta sonra skill bugları kaldırılıp snow shield eklenecek.
*1 hafta sonra debufflar eklenecek.
*1 hafta sonra pet trade bugu kaldırılacak.

- Resim Silinmiş.

Bir ay sonra gelicek olan yenilikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

Güncel.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt