beyLEr bu oyuna nsL uyeLik aLAbiLiriz resimLi 1 anLatım yapabiLir misiniz ?
Oyun zaten hiç 1 hafta acık kalmadıkı =)ironEyE demiş ki:Oyunun sitesinde yazıolan son bilgilere göre:
*Site onarılıp düzenli hale getirilmiş.(Bize ne?)
*Oyun repair yapılmak üzere 1 hafta kapatılacakmış...
Güncel.ironEyE demiş ki:Update ile ilgili geyiklerinizi burdan; viewtopic.php?f=682&t=146139 yapınız.Eğer burdan yaparsanız 30dakikalık ban alırsınız.
Oyunun sitesinde yazıolan son bilgilere göre:
*Site onarılıp düzenli hale getirilmiş.(Bize ne?)
*Oyun repair yapılmak üzere 1 hafta kapatılacakmış...
2009-08-18 21:30 Türkiye Saati
Üzgünüm server şu anda check
6 saat bekleyeceğiz
Sonra server geri gelecek
Maya
________________________________________________________________________________________
Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.
ßende Öyle Diyorum Ama Şimdide ßırakamıyorm 100 Lv FF Char =) (Hayalim =)Kwanza demiş ki:Allah size kolaylık versin iyi ki bu sunworld'e bulaşmadım ^^
eet şu anda server checkteberkomu demiş ki:şimdi oyun 1 hafta açılmayacakmı? ben az önce baktım server check dide yeni mi check oldu?
Günceldir.ironEyE demiş ki:Update ile ilgili geyiklerinizi burdan; viewtopic.php?f=682&t=146139 yapınız.Eğer burdan yaparsanız 30dakikalık ban alırsınız.
the Morakot typhoon destroied the line under the Pacific Ocean between China to occident. so the server is very lag now , and we will repair it in a week
Morakot tayfunu Pasifik sahilini vurdu.Bundan dolayı serverda çok lag var ve düzeltmek için 1 hafta çalışacaklar.
2009-08-18 21:30 Türkiye Saati
Üzgünüm server şu anda check
6 saat bekleyeceğiz
Sonra server geri gelecek
Maya
________________________________________________________________________________________
Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.