Creepy demiş ki:
Başım Ağrıdı Check Yazısına Bakmaktan
Umarım Güzel bir Yenilik Getirirde Oyunun Zevki iyiden iyiye artmaya başlar..
+1905 :beer: Yenilik istiyoruz :D Eu istiyoruz :D 10D item ve jangan cave istiyoruz xD Roc cave istiyoruz xD xD İstiyoruz babam istiyoruz :lol:

Ban glicek 30dk istermiyiz? :mrgreen:
Umarım Gm lagı En Aza indirir vede J.Cave'i açar Yoksa bu adar kapalı kalıpta birşey getirmezse çok tepki alıcak gibi..

Evet beyler buda oldu solo msn den gm ye sövdü elimde ss var fakat yüklemeyi bilmiorum :D aynen şöyle yazdı

Yes the fucking GM is dead server checking now we waiting about 4 hours.

melih özellikleri eksikli yazmışsın tam acıklamadan ^^
1:Snow Shield Eklendi. ( Mp düşmüyor Strcilerinde işine yarıyor.)
2.Europa Map Geldi. (Gidilmiyor ama ışınlanma yerlerınde isimleri var ve map gözüküyor.)
3.Dress Geldı Biliyorsunuz Ama öyle birşey yok.Sağdece bir hata dan ibaret siyah male cape avatar gibi gözüüyor sakın kanıp almayın npcde yüzükcüde var !!
4.10d itemler geldi Ama sağdece bot thieflerinde ve mercanlarda.
5.Fortress Direklerinin nerde olduklarını mapda artık belirtiyor.Ve tabı bandit fortressde var.
6.Buda benden Yakında Solo europa mapın acılacagını suan test yapıldıgını bildirdi...

Arkadaşlar ben bu avrupayı hiç anlamadım.Nedeni ise eğer gelcekse uzun 1 haftalık bir update'e soksunlar oyunu avrupayıda jangan caveyide getirsilnler.Ama ben avrupanın gelceğinden kesinlikle eminim.Bu ne böle ilk haritası sonra characterleri sonra npcleri sonra canavarları bu ne böle gelicekse uzun bir updateden sonra gelsin

arkadaşlar şimdi yukarıdaki linkte media pkyı ındırdıkten sonra napıcaz ? biri anlatabilirmi ?

@hotmail.com:
hi
HAIBO--Maya:
j
@hotmail.com:

When the server opens?
@hotmail.com:
Maya pls
@hotmail.com:
When the server opens ?
@hotmail.com:
gm dead ?
HAIBO--Maya:
i think so
@hotmail.com:
when the server opens ?
@hotmail.com:
2 day ?
HAIBO--Maya:
may be

Alıntı yaptım Adam konuşmuş mayada bunları söylemiş server ne zaman açılacak dediğinde arkadaş 2 günmü sürecek demiş oda olabilir demiş başka bir bilgide iste Datada bir sorun çıktığını yazmış ve 2 gün kapalı kalabileceğini söylemiş Maya Anlıyacağınız Bıraktırıyorlar oyunu-.-

Ya Bu Serverdan Adam olmaz .
10 Dk Açılıp 10 Saat check . Bune Böyle okadar övüyolardı bide .

Aslında adamlar imkansızı başarıp 100 lvl cap ve skillerini getirdiler bunu başka bir private server yapamazdı ama admlar elindeki bu fırsatı adam akıllı kullanmayı beceremediler.Komple server bundan ibaret...

Yukarı Alt