bizdeki client 731 mb idi onun için diyorum 831 mb lik client 1.135 olduğu söyledi birisi ama güvenemiyorum sana yolluyorum özelden 1 bak

ironEyE demiş ki:
Üzgünüm,GMden yeni bir haber yok.Updatenin ne zaman biteceğine dair bir bilgim yok.Sadece bekleyin ve burayı dikkate alın ve ben buraya yeni clienti verdiğimde indirin.Ayrıca msnden spam yapmayın deli olacam. :)

____________________________________________________________________________________________

Swsro1:Şu anda yeni host ve yeni map yüzünden server şu anda check.Check türkiye saatiyle 18:00 da biticek.Yinede updateden emin değilim.Ben sizlere yeni client vereceğim ve burdan indireceksiniz.Sadece burayı dikkate alın yeni haberleri burdan alıcaksınız.

_________________________________________________________________________________________

Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

Solo`nun son dedikleri eklenmiştir beklemedeyiz. 8)

Offf Lanet Girsin Girsin Çıksın :D Silk Alırken BülBül Gibi şakır bu gm Ama sorun olursa suspus oturo:D harbı lanet girsin girsin çıksın:D:D

ironEyE demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Üzgünüm,GMden yeni bir haber yok.Updatenin ne zaman biteceğine dair bir bilgim yok.Sadece bekleyin ve burayı dikkate alın ve ben buraya yeni clienti verdiğimde indirin.Ayrıca msnden spam yapmayın deli olacam. :)

____________________________________________________________________________________________

Swsro1:Şu anda yeni host ve yeni map yüzünden server şu anda check.Check türkiye saatiyle 18:00 da biticek.Yinede updateden emin değilim.Ben sizlere yeni client vereceğim ve burdan indireceksiniz.Sadece burayı dikkate alın yeni haberleri burdan alıcaksınız.

_________________________________________________________________________________________

Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

Solo`nun son dedikleri eklenmiştir beklemedeyiz. 8)

hayvan sürme denilen pet trade bug =] + bnce hiç bişi gelmez ( dediğim gibi bence :wink1: )

raysource programı var onu kur daha sonra tarayıcıyı yeniden başlat indirme linki açılacak onu kullan

Yukarı Alt