sj ye başlayın sunsro hiç bi işe yaramıyacak en fazla 3 aya akdar server çökücek emekleriniz boşa gidecek
Vallahi normalde çok düşük indirmesi gerek ve evet 1.1 gb ise sorun yokturNuMBeR1TuRK demiş ki:orjinal download linkinden 766kb ile çekiyor şuan gayter hızlı yavaşlama yok ama ilk defa oyncam oyunu sunworldv2021 i indirdim direk 1.1 gb sorun olmaz inş ?
ya bn bisi sorcam sunworld sroyu indirdim 5 partınıda kllasöre cıakrt dedim simdi bi kutu gelio tamam diom start gelmio nie ne eksik söler msiiniz simdi acillll :SironEyE demiş ki:Solo`nun son dedikleri eklenmiştir beklemedeyiz.ironEyE demiş ki:Üzgünüm,GMden yeni bir haber yok.Updatenin ne zaman biteceğine dair bir bilgim yok.Sadece bekleyin ve burayı dikkate alın ve ben buraya yeni clienti verdiğimde indirin.Ayrıca msnden spam yapmayın deli olacam. :)
____________________________________________________________________________________________
Swsro1:Şu anda yeni host ve yeni map yüzünden server şu anda check.Check türkiye saatiyle 18:00 da biticek.Yinede updateden emin değilim.Ben sizlere yeni client vereceğim ve burdan indireceksiniz.Sadece burayı dikkate alın yeni haberleri burdan alıcaksınız.
_________________________________________________________________________________________
Oyuna sonradan eklenecek olan özellikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.
/Linkler yenilendi.ironEyE demiş ki:Yeni Download Linkleri
Update gerçekleşti linkler yukarda.
_________________________________________________________________________________________
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
Npc de petler satılmıyor ki ...ironEyE demiş ki:Yeni Download Linkleri
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
Güncel bilgi geldi.ironEyE demiş ki:Yeni Bilgi
Tüm charlar buga girdi.GM`e bunu rapor ettim.Eğer düzeltilmesse herkes swsrodan ayrılır çünkü kimse oyuna giremiyor.
Yani şimdi yapacağımız tek şey beklemek.Yeni haber gelince buradan yazacağım.
Sadece burayı dikkate alın!
Bazıları serverin 2010 da kapanacığını söylüyor ama bu yalan.Çünkü GMde tüm 10-11dg itemlerin Dataları var.Peki neden update yapmıyor?Çünkü dataların çoğunda buglar bulunuyor.GM tüm bugları gidermeye çalışıyor.Yani ne zaman buglar düzeltilirse ozaman 10-11dg itemler eklenecek.^^
___________________________________________________________________________________
Yeni Download Linkleri
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
/GüncelironEyE demiş ki:Yeni Bilgi
SwSro 2 de yeni moblar test ediliyor.GM buglu mobları SwSro 1`e eklemek istemediğinden önce SwSro 2 de test edecek.Test bittiğinde moblar SwSro 1`e eklenecek.
İşte bazı resimler:
Yeni Bilgi
Tüm charlar buga girdi.GM`e bunu rapor ettim.Eğer düzeltilmesse herkes swsrodan ayrılır çünkü kimse oyuna giremiyor.
Yani şimdi yapacağımız tek şey beklemek.Yeni haber gelince buradan yazacağım.
Sadece burayı dikkate alın!
Bazıları serverin 2010 da kapanacığını söylüyor ama bu yalan.Çünkü GMde tüm 10-11dg itemlerin Dataları var.Peki neden update yapmıyor?Çünkü dataların çoğunda buglar bulunuyor.GM tüm bugları gidermeye çalışıyor.Yani ne zaman buglar düzeltilirse ozaman 10-11dg itemler eklenecek.^^
___________________________________________________________________________________
Yeni Download Linkleri
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.