Gerçektende Chat sf sı olmuş garip bi konuya dönmüş ayriyeten açılcak inş bugun gece inş ama kesin degil inş açılırda kasmaya başlarım :)

EmmaW

sabah 130 sayfaydı şimdi 152. sayfa olmuş bir bilgi öğrenmek için sayfalarca dolaşmakmı zorundayız?

ayrıca server nezaman açılcağı hakkında kesin bilgi varmı?

Francesco demiş ki:
wolke demiş ki:
bu ne ya arkadaşlar server bılgısı almak ıcın tam 10 sayfa gerı gıttım siz burayı karıstırdınız sanırım chat sayfası degıl burası durum bılgısı ıcın acılmıs bı sayfa kımse uyarmıyor mu sızı lütfen konu ıle alakasız post atmayın !!!
Senin yazdıklarını kaç kere yazdım hatta ilgi ceksin die renkli renkli yazdım fayda etmio bosuna deneme :|
İroneye konu senın ustunlugun altında şunlara soylesene sussunlar adam sırf post ıcın (gülücük veya sacma sapan cümleler yazıyor ) bir dur diyin şu gidişe

Francesco demiş ki:
wolke demiş ki:
bu ne ya arkadaşlar server bılgısı almak ıcın tam 10 sayfa gerı gıttım siz burayı karıstırdınız sanırım chat sayfası degıl burası durum bılgısı ıcın acılmıs bı sayfa kımse uyarmıyor mu sızı lütfen konu ıle alakasız post atmayın !!!
Senin yazdıklarını kaç kere yazdım hatta ilgi ceksin die renkli renkli yazdım fayda etmio bosuna deneme :|

wolke demiş ki:
Francesco demiş ki:
wolke demiş ki:
İroneye konu senın ustunlugun altında şunlara soylesene sussunlar adam sırf post ıcın (gülücük veya sacma sapan cümleler yazıyor ) bir dur diyin şu gidişe
Dediğim gibi benden günah gitti...

beyler bende oyuna gırmek ıcın basıorum 5-6 sn sonra boşluk gelıor tmm dıyorum launcher acılıyor yardımcı olur musunz ?

O kadar uyarı yapılmış, dikkate alınmamış. Ne kadar açık konuşmamız gerekiyor acaba?. Gereksiz mesaj atmaya devam edeni hava almaya yollayacağım :)

TwiLighT demiş ki:
O kadar uyarı yapılmış, dikkate alınmamış. Ne kadar açık konuşmamız gerekiyor acaba?. Gereksiz mesaj atmaya devam edeni hava almaya yollayacağım :)

hahah :D bu gereksiz olcak ama affedin bunlar pc başında dura dura oksijensiz kalmış sen yolla bunları bi hava aldırmaya :mrgreen:

beyler bende oyuna gırmek ıcın basıorum 5-6 sn sonra boşluk gelıor tmm dıyorum launcher acılıyor yardımcı olur musunz ?

Takımı
Galatasaray
Arkadaşlar oyun düzelecek mi acaba artık launcher acılıyor sonra boş kutu geliyor bence bu bir işaret

ironEyE demiş ki:
En son bilgiler:
Soloya yazdıklarım:

Solo:
Merhaba
Ben Solo
Şu anda server updatede
Belki birkaç gün bekleyebiliriz
Kısaca sana silki şu anda yükleyemiyorum
ve server açıldığı anda sana silkini göndereceğim
Tamam mı?
Lütfen maile cevap ver.

ironEyE:
Tamam.Ama RollBack olucak mı?

Solo:
Elbette.(Adam burayı yanlış anlamış korkmayın)Server artık çok güzel olacak.100 lvl cap,yeni skiller yeni map.

ironEyE:
Ama Rollback = Üyeliklerin silinmesi

Solo:
GM`in üyelikleri sileceğini düşünmüyorum.

ironEyE
Çok teşekkür ederim.

Topic kuralı:
Topicde post kasıldığı veya chat bölümü gibi kullanıldığı anda kullanıcı uyarı alıcaktır.

Evet skilleri kendi gözlerimizle gördük.20 saniyeliğine oyun açılınca!!!

Soru-Cevap
S:Server şu anda açık mı?
C:Hayır server şu anda açık değil?

S:Oyunun şu anki versiyonu kaç?
C:Oyunun en son versiyonu şu anda 2.010

S:100 level skilleri geldimi/gelicek mi?
C:Evet 100 level skilleri geldi.Ama işin ilginç tarafı level sınırı 90 olmasına rağmen S ye bastığımızda 100 level skillerini görüyoruz.

S:Oyun ne zaman açılacak?
C:Bunu kimse bilmiyor...

S:Arkadaşımda oyunun versiyonu 2.009 diyerinde 2.010 bendede 2.007 neden pacth olmuyor?
C:Çünkü server şu anda tamamen kapalı.

bütün gerekli bilgiler burada. sorularınızı bunlar haricinde sorarsınız seviniriz :kalp:

sormazsanız da gereğini yaparız :sfff:

ben sorumu sordum hala cevap yok nezaman kapandı 1. sayfadada yok 2-3 haftadır yoktum ondan sordum :)

Yukarı Alt