konu başındaki patch'i indirin ^^musser demiş ki:birşey sorcam update geldi demişsin ne demek oluyor ben de hala undergoing hatası veriyor..
![]() |
konu başındaki patch'i indirin ^^musser demiş ki:birşey sorcam update geldi demişsin ne demek oluyor ben de hala undergoing hatası veriyor..
Ksroya 2010 Un 2. Ayında Gelicek . Legend 10 İleBu Kesinleşmiş Bir Bilgi GM Ler Ksro İle ilgili Uptade Planlarını Açıklamışlardı Uzun Bir TXT ileovgu_76 demiş ki:arap sadece bir dedikodudan ibaret ksroya bile gelip gelmiyeceği belli değil Fake olma ihtimali %50RuFFLeSs demiş ki:yani forcede disivion atabilcem ama bicheonda 73 taklasını vuruken disivion yemiyecek bunumu demek istedin? aydıtlatmış olursun çoğu insanı (bu arada eu gelmeden 100 anlamsız olur - mademki bu kadar hızlı çıktı bu server yakında arap -indiada gelir )muck
ksroyu geçtik isroya gelmedende gelmez.
Wax Whine demiş ki:Pff hala gm ile konuştum diyo. Yahu gm değil omania demiş ki:site açık ironEyE destekliorm az önce gmle konuştum ztn 5-10 taneniz inanmıyo gleio 80 skilllerin hepsi tamammış![]()
Bu Ne ?yasin2581 demiş ki:Wax Whine demiş ki:Pff hala gm ile konuştum diyo. Yahu gm değil omania demiş ki:site açık ironEyE destekliorm az önce gmle konuştum ztn 5-10 taneniz inanmıyo gleio 80 skilllerin hepsi tamammış![]()
Arkadaş Post Kasıyor. (Sen Değil Yasin)Bu Ne ?
ama bende sarı deıl kırmızı X tam doluck X cıkıyorCoM3WiTHMe demiş ki:Uptade Yaparken Hata Dediğin Launcheri Açınca Sarı Bişey Gelmesi Gibimi Boş Bi Kutucuk
Yha Arkadaşlarım Kardeşlerim Adama Ne Çözümü Bulucak Warning Dediğin Under Hatası Yani Server Kapalı O Yüzden İron GM Miki Çözümü Bulsun Tek Çözüm Oyunun Açılması...onurgs59 demiş ki:Yha bendede aynı hata ironEyE bi çözüm bulunn lütfen WARNİNG hatası weriyor günlerce bekledim oyuun acılmasının lütfenn plss bişeler bulun şimddiden saolunnn...