PT Mobları Eu İle Geldi Diye Biliyorum Ama Bu Oyunda Mantıkla İş Yürümez Söyliyeyim EU Gelmeden 100 Lv Geliyor :D Mantık Aramayın Yani ama Olabilirde Tabi... Olursada Fena Olmaz

beyler şimdi sadece stall damı sorun varmış ?? başka biseyde sorun yoksa en geç 2 güne açılır

plutonlu demiş ki:
beyler şimdi sadece stall damı sorun varmış ?? başka biseyde sorun yoksa en geç 2 güne açılır
Bende Merak Ediyorum Şuan Onuda 2 Gün Süreceğini Sanmıyorum Yarın En Geç Akşama Açılır SadecE Onda Sorun Varsa Server Sorunluysa Onu Bilemem Tabii ^^

Bence Stallda bi sorun yok,Demek istediği başka bişey sanırım,Stalla alakası olmayan birşey.Launcher'ı açtığımızda verdiği hatalar değişiyo sürekli,Sanırım onun için dedi.

bu adamlar aslında çok zekiymiş neden derseniz önceden böle bi server açacaklarını sölemediler millet başlarının etini yemedi rahat rahat yaptılar ondan bole iyi oldu server :) bnce

beyler hepiniz yanlış çevirmişiniz ben yazıya şimdi baktım daha stall da hata yokmuş esası:

clientta hala sorunlar varmış,patch geçiktirilirek yapılacakmış
ancak yakında tekrar açılcakmış

burdaki stall = geciktirmek demektir :)

plutonlu demiş ki:
beyler hepiniz yanlış çevirmişiniz ben yazıya şimdi baktım daha stall da hata yokmuş esası:

clientta hala sorunlar varmış,patch geçiktirilirek yapılacakmış
ancak yakında tekrar açılcakmış

burdaki stall = geciktirmek demektir :)

Sölemiştim ben ama neyse :curtain:

Yukarı Alt