xD server açıldığında umduğumuzdan daha iyi birşeyle karşılaşırsak nolucak merak ediyorum xD
sıkar o birazXacapzteR demiş ki:Beyler şaka maka bunlar patch atıp kapıyolar bi bakmışız 3 tane ırk çıkıo karşımıza islam eu cin xPxPxP
ironEyE demiş ki:La tamam iyiki bi 200 yapın dedik durun.![]()
Kayış yerinden koptu melocumironEyE demiş ki:La tamam iyiki bi 200 yapın dedik durun.![]()
Millet burda update bilgilerini öğrenmeye çalışıyor...XacapzteR demiş ki:Oyun kapalı diye muhabbet ediyoruxz işte bunun sana veya siteye ne zararı var :S bence zarardan çok yararı oluyor bu topic sayesinde ilk defa exl dan saatlerce çıkmayarak exla ısındım zaten bu üyelik tarihim ile post sayım arasındaki ters orantıdan belli oluyor kaç aydır üyeyim post sayıma bak![]()
update olsada öğrensekironEyE demiş ki:Millet burda update bilgilerini öğrenmeye çalışıyor...
mesela ben 180. sayfadan beri okuyorum gozlerım agrıdı mıllet chat yapsın cezasını bız cekelımironEyE demiş ki:Millet burda update bilgilerini öğrenmeye çalışıyor...XacapzteR demiş ki:Oyun kapalı diye muhabbet ediyoruxz işte bunun sana veya siteye ne zararı var :S bence zarardan çok yararı oluyor bu topic sayesinde ilk defa exl dan saatlerce çıkmayarak exla ısındım zaten bu üyelik tarihim ile post sayım arasındaki ters orantıdan belli oluyor kaç aydır üyeyim post sayıma bak![]()
İlk sayfaya baksan yeterliki.WildKing demiş ki:mesela ben 180. sayfadan beri okuyorum gozlerım agrıdı mıllet chat yapsın cezasını bız cekelımironEyE demiş ki:Millet burda update bilgilerini öğrenmeye çalışıyor...XacapzteR demiş ki:Oyun kapalı diye muhabbet ediyoruxz işte bunun sana veya siteye ne zararı var :S bence zarardan çok yararı oluyor bu topic sayesinde ilk defa exl dan saatlerce çıkmayarak exla ısındım zaten bu üyelik tarihim ile post sayım arasındaki ters orantıdan belli oluyor kaç aydır üyeyim post sayıma bak![]()