Versiyon?DeviLeyez demiş ki:Artık start gelıyor...Ama Eroor verıyor arkadaslar
Yine undergoing.ironEyE demiş ki:Versiyon?DeviLeyez demiş ki:Artık start gelıyor...Ama Eroor verıyor arkadaslar
Banada ilkkez warning verdi...
bende warning var su anironEyE demiş ki:Yine undergoing.ironEyE demiş ki:Versiyon?DeviLeyez demiş ki:Artık start gelıyor...Ama Eroor verıyor arkadaslar
Banada ilkkez warning verdi...![]()
ver 2.017 dionda hacım bende 2.016 ?DeviLeyez demiş ki:Versıyon 2.017 ama ımput verıyor heycanlandım bırden Sro_Clientı gorunce![]()
cyclone demiş ki:ver 2.017 dionda hacım bende 2.016 ?DeviLeyez demiş ki:Versıyon 2.017 ama ımput verıyor heycanlandım bırden Sro_Clientı gorunce![]()
Good Morning...herhangi66 demiş ki:version 2.018 oldu start geliyor tıkladıktan sonra input param error veriyo..!
SpywaR3 demiş ki:Good Morning...herhangi66 demiş ki:version 2.018 oldu start geliyor tıkladıktan sonra input param error veriyo..!
evet ama imput veriyor.yani oyun tamamen kapalı deıl.yani GELİYOOOOOOOOOOOR.Ben yataym artık uykum gelmeye başladı iyi geceler yada iyi günlerherhangi66 demiş ki:SpywaR3 demiş ki:Good Morning...herhangi66 demiş ki:version 2.018 oldu start geliyor tıkladıktan sonra input param error veriyo..!
saol sanada arkadaşlarrr uptade yapsın herkes şuan uptade yapıyo..
Herkeste aynı problem var şuanda :)herhangi66 demiş ki:version 2.018 oldu start geliyor tıkladıktan sonra input param error veriyo..!