Bro adamlar 20mbps internet kullanıyomuş bu lag BİTMEZ.Black Rain demiş ki:Şu oyundaki iğrenç lag bitince biri bana haber versin pls ^^

Bro adamlar 20mbps internet kullanıyomuş bu lag BİTMEZ.Black Rain demiş ki:Şu oyundaki iğrenç lag bitince biri bana haber versin pls ^^
belki yükseltirler megabiti 1 euro falan buralarda ama orada nasıl bilemicemironEyE demiş ki:Bro adamlar 20mbps internet kullanıyomuş bu lag BİTMEZ.Black Rain demiş ki:Şu oyundaki iğrenç lag bitince biri bana haber versin pls ^^![]()
İnşallah varya çekilmez yoksa bu oyun...Agilla demiş ki:belki yükseltirler megabiti 1 euro falan buralarda ama orada nasıl bilemicemironEyE demiş ki:Bro adamlar 20mbps internet kullanıyomuş bu lag BİTMEZ.Black Rain demiş ki:Şu oyundaki iğrenç lag bitince biri bana haber versin pls ^^![]()
![]()
20 Mbps'mi -.- Adamın Yerinde Olsam Direk Yükseltirdim Yükseltsin Bakalım Server Hit KırarironEyE demiş ki:Bro adamlar 20mbps internet kullanıyomuş bu lag BİTMEZ.Black Rain demiş ki:Şu oyundaki iğrenç lag bitince biri bana haber versin pls ^^![]()
Beyler Solo ile konuştumda bu bilgi bizim bir işimize yaramazmış.ironEyE demiş ki:1,100-level skills update after 100 opening to the outside world! ! 09.7.19
2, new equipment, new test is being updated monster! ! ! 09.7.19
3, a temporary registration in the Second District the opening hours of 7.27 open area 09.7.19
4, Customer Service QQ: 75170017
Oyunun sitesindeki yeni açıklama.
5 dakka sonra çevrilicek.
Şu senin Solo ya sorarmısın üyelik alımı ne zaman açılır diye?ironEyE demiş ki:Beyler Solo ile konuştumda bu bilgi bizim bir işimize yaramazmış.ironEyE demiş ki:1,100-level skills update after 100 opening to the outside world! ! 09.7.19
2, new equipment, new test is being updated monster! ! ! 09.7.19
3, a temporary registration in the Second District the opening hours of 7.27 open area 09.7.19
4, Customer Service QQ: 75170017
Oyunun sitesindeki yeni açıklama.
5 dakka sonra çevrilicek.
Oyun acıldı bıleexmav10 demiş ki:bu bekleme gecmicek mi ::((:(:(: