oyun mu kapandı...
![]() |
evetmusser demiş ki:oyun mu kapandı...
WildKing demiş ki:Bilmiyorum ben çinlinin yalancısıyım .
arkadaşım ordan ötme herşey için benim post kasıp kasmamam seni ilgilendirmez bu bir ikincisi bilgi istiyorum bu da seni ilgilendirmez.Bir yetkin olduğunu göremiyorum konuşman yersiz bu uyarın da senin post kastığını gösteriyor ona bakarsan.Uyaracaksa yetkili kişiler uyarır açıklamayı yaparım.Lütfen benle tartışma .....diehuman1106 demiş ki:plutonlu arkadşm sürekli post kasmaya uğraşıyorsn yeter artık kaç sayfa oldu yaw :S (musser'de dahil)
Mükemmel..!kinginimin demiş ki:Update geldii![]()
konuşmayı biliosunuz yetkimin olması gerekmior user olarak rahatsız oluorm ! ayrıca bnm post kastığımı söliyemezsn bu knu altında en fazla 6-7 tane mesjm vardır onlarda sizin gibilerle uğraşmaktan...! bilgi istiorsan 1 post atman yeterli istemediğin kadar çok soru sorabilirsin 1 post'da. Ayrıca bnmle düzgün knuş ordan ötme fln ne oluo ??musser demiş ki:arkadaşım ordan ötme herşey için benim post kasıp kasmamam seni ilgilendirmez bu bir ikincisi bilgi istiyorum bu da seni ilgilendirmez.Bir yetkin olduğunu göremiyorum konuşman yersiz bu uyarın da senin post kastığını gösteriyor ona bakarsan.Uyaracaksa yetkili kişiler uyarır açıklamayı yaparım.Lütfen benle tartışma .....diehuman1106 demiş ki:plutonlu arkadşm sürekli post kasmaya uğraşıyorsn yeter artık kaç sayfa oldu yaw :S (musser'de dahil)