diehuman1106 demiş ki:
musser demiş ki:
diehuman1106 demiş ki:
plutonlu arkadşm sürekli post kasmaya uğraşıyorsn yeter artık kaç sayfa oldu yaw :S (musser'de dahil)
arkadaşım ordan ötme herşey için benim post kasıp kasmamam seni ilgilendirmez bu bir ikincisi bilgi istiyorum bu da seni ilgilendirmez.Bir yetkin olduğunu göremiyorum konuşman yersiz bu uyarın da senin post kastığını gösteriyor ona bakarsan.Uyaracaksa yetkili kişiler uyarır açıklamayı yaparım.Lütfen benle tartışma .....
konuşmayı biliosunuz yetkimin olması gerekmior user olarak rahatsız oluorm ! ayrıca bnm post kastığımı söliyemezsn bu knu altında en fazla 6-7 tane mesjm vardır onlarda sizin gibilerle uğraşmaktan...! bilgi istiorsan 1 post atman yeterli istemediğin kadar çok soru sorabilirsin 1 post'da. Ayrıca bnmle düzgün knuş ordan ötme fln ne oluo ??
şu anda bana yazı yazıyosun özelden konuşabilirsin mesela bunu yazmak için burayı kullanıyosun demek ki sende post kasıyosun adamım.İstediğim kişiye istediğim lakapta konuşurum engelliyebiliyorsan engelle.Şunu da söleyim senin rahatsız olmanı anladım ama beni uyarman yada başkasını uyarman bir işe yaramaz.Onun için diorum konuyu açan kişi yada modlar uyarır senin sözün geçmez.Büyüde gel.

Atışmayı lütfen keser misiniz yeri burası değil.

Bowdaki 76 ve 98 strong bow skillerine crit , range ve stun özelliği eklendi.

HeLL_KinG demiş ki:
Türkiye saatine göre yarın 12 de china serveri ve eu gelecektir.GM'nin dediği budur ne kadar doğrudur bilemem.
Eu'nun gelmesi anca 26 Temmuz olur en erken..Ama yarın da gelebilir.Çünkü loading ekranlarını yükledi update yaparken...

Gm bugün oyuna girip sürüyle şey yazdı bi ara BOSS ile ilgili bişeyler yazdı sonra bi adam Roc apeeared dedi Roc mı geliyor ?? bişi anlamadım hatta iron sende global atmıştn bende anlamadım boss diyerek event mi geliyor acaba demiştin onu çözebildinmi ?

XacapzteR demiş ki:
Gm bugün oyuna girip sürüyle şey yazdı bi ara BOSS ile ilgili bişeyler yazdı sonra bi adam Roc apeeared dedi Roc mı geliyor ?? bişi anlamadım hatta iron sende global atmıştn bende anlamadım boss diyerek event mi geliyor acaba demiştin onu çözebildinmi ?
Yarın gaiba event mi ne varmış.

ironEyE demiş ki:
XacapzteR demiş ki:
Yarın gaiba event mi ne varmış.
iNş Olur :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :starving: :starving: :starving: :starving: :starving: :starving: :popcorn: :popcorn: :popcorn: (server kapanmıyacakmıydı 12de) geçen olan eventi kaçırdık zaten :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!

ironEyE demiş ki:
Aşşağıdaki dosyayı indirip oyunun içine atmanız yeterli.^^

Yarın yeni server geliyor.Server sadece çinlilere özel olacak.

26 Temmuz 2009 Update Bilgileri:

*1 hafta sonra çinlilere özel server açılacak.
*1 hafta sonra 100 level mapi test edilip konulacak.
*1 hafta sonra skill bugları kaldırılıp snow shield eklenecek.
*1 hafta sonra debufflar eklenecek.
*1 hafta sonra pet trade bugu kaldırılacak.

- Resim Silinmiş.

Bir ay sonra gelicek olan yenilikler:
*120 lvl cap ve 120 lvl skilleri.
*NPCde petler satılacak.
*Avrupa ve onunla birlikte gelecek 2 şehir.(Yani constantin ve samarkanddan başka 2 şehir daha gelecekmiş. :think: )
*Avrupa charları.
*11-12dg itemler.
*Oyun içerisindeki karmaşık görevler kolaylaştırılacak.Örn:95 lvl alınan blue zerk görevini kısaltcaklar.
*Hayvan sürme gibi birşey daha gelicekmiş.

Güncel.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt