AbSoLuT_ZeRo demiş ki:
mnmm demiş ki:
benım de 81 lw charım calındı :cry: full ınt ıdı 81 de ıken 8471 canım vardı setımı dızıyordum :cry: benım oyunu calanın İnş butun charı ban yer bır daha da oyun oynayamaz
geçmiş olsun ama kolay kasılıyor zaten üzme kendini bi çar için :wink1:
öncelikle geçmiş olsun!! arkadaşın dediği gibi zor bi oyun deil çabucak kasabilirsin ama itemler konusunda üzüldüm tabiki aynısını bulamassın ama yapabilirsin sonra :!!&%&!
benimde isroda 99lvl xbow çarım tamamen soyuldu hiçbişeyim kalmadı bende bıraktım buraya geldim valla bu oyun tam Türk işi :lol:

1 hafta daha gelmezse o zaman şüphelenmeye başlayın xP bu kadar da sabırsız lık olmaz. Bence Cuma günü gelecek

ABRAMS kardeş bana pm atmışın ama ben cevap yazamıyom suan için o yüzdden buraya yazmak zorunda kaldım :!!&%&! mercuryde adı MUDO çarın 99 lvl xbowdu ama maalesef 2 hafta önce soyuldu :cry: zaten oyuna giremiyoduk oda üstüne tuz biber oldu :thumbsup: sunsroya geçtim şimdilik..

hadi cok o.......... var oyunda yha o carı bılıorum gorodum gecmiş olsun bende bi car caldırdım gerı de alamdık kaldı Benımde 2 tane caım var _VALVE_ ile ABRAMS8989 Belki pvp de felan görmüşündur . ama gıremedigimz için bende sunda başlıcam da acılmadı getti

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Vallaha etrafta dolu o..... var bende zaten isroda fazla takılmıyom mah.deki arklarla beraber sunsro ya başladık en azından hepimiz birbirimizi tanıyoz yardımlaşmada cabası neyse fazla herkeze güvenmicen yoksa arkadan vuruyo tekrar geçmiş olsun :beer:

işin iyice cılk'ını çıkardılar haa sözde 16 saat istedi 1 hafta oldu tık yok sabır sabır nereye kadar sabır taşı çatladı bişede yapçaklarından da değilya boşuna bekletiyolar bizi :S

abrams8989 demiş ki:
hadi cok o.......... var oyunda yha o carı bılıorum gorodum gecmiş olsun bende bi car caldırdım gerı de alamdık kaldı Benımde 2 tane caım var _VALVE_ ile ABRAMS8989 Belki pvp de felan görmüşündur . ama gıremedigimz için bende sunda başlıcam da acılmadı getti
ewet hatırlıyorum o çarları ben nerdeyse 2 aydır oynamıyorum isro yu çokta memnunum :lol: sunsroyu hiç oynadınmı bilmiyom ama isroyla kıyas edilmicek kadar kolay 1.5 ayda herşeyiyle tam olan 76 lvl bow çarım var :dance: oyun bu kadar kapalı olmasa şimdiye 80 bile yapardım :wink1: o kadar yani....

pazarcii demiş ki:
1.5 ayda 76 mı yapabildin ben sunsro ilk açıldığında glavieci kastım 3 günde 76 :) (ama o zaman hiç check olmuyodu full online di oyun :wink1:
Mümkündür kardeş :nod: ama sende demişin ilk açıldığında diye.ben son 1.5 aydır oynuyom ve oyunun durumunu sen daha iyi biliyondur :!!&%&! günde en fazla 5 saat falan oynayabiliyom bide bu lvle kadar ort.4-5 gapla kastım şuanda 5 gap var amacım ff götürebilmek :thumbsup:

saol qardas ıste benımde 81 lık calındı 66KaRaKaN66 diye belkı qormussundur işte o............ nasıl caldı bılmıyom millet msn uzerınden calmıstır dıyorlar ya bılmıyom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Yukarı Alt