neeeeee!! 10D lucky powder yinemi yok yaw o kadar şey yapıyonuz bi 10d luckyi beceremediniz nası adam bunlar!!!!ironEyE demiş ki:Moblar ve 10dg lucky hariç hepsi eklendi.
kadirgunduz demiş ki:beyler kotu oldu benım petın suresı 200 300 sılk bedavadan yanıcak harbı yazık oldu smdı hıc qıremıyecekmıyız en son 24 kasım medıası fln d ındırdım bu sefer dha kotu oldu dırek hata verıyor
hiç gülecem yoktu kardeş sen ilk defamı oynuyon bu oyunu öyle bi azalırki bide bakmışın kaybolup gitmişşşşşahmet386 demiş ki:kadirgunduz demiş ki:beyler kotu oldu benım petın suresı 200 300 sılk bedavadan yanıcak harbı yazık oldu smdı hıc qıremıyecekmıyız en son 24 kasım medıası fln d ındırdım bu sefer dha kotu oldu dırek hata verıyor
server kapalı iken petinizin süresi azalmaz
MUDO demiş ki:hiç gülecem yoktu kardeş sen ilk defamı oynuyon bu oyunu öyle bi azalırki bide bakmışın kaybolup gitmişşşşşahmet386 demiş ki:kadirgunduz demiş ki:beyler kotu oldu benım petın suresı 200 300 sılk bedavadan yanıcak harbı yazık oldu smdı hıc qıremıyecekmıyız en son 24 kasım medıası fln d ındırdım bu sefer dha kotu oldu dırek hata verıyor
server kapalı iken petinizin süresi azalmaz
nasıl oluyor o bug bir anlatırmısınMUDO demiş ki:item bug yine başlamış hadi herkese hayırlı uğurlu olsun!! artık bişe demiyorum kendimiz istedik bu işkenceyi mecburan çekecezz :(((