beyler kotu oldu benım petın suresı 200 300 sılk bedavadan yanıcak harbı yazık oldu smdı hıc qıremıyecekmıyız en son 24 kasım medıası fln d ındırdım bu sefer dha kotu oldu dırek hata verıyor

bune yaaa oyunun iyice çivisi çıktı..ya senin neyine 120 lvl!! 92den yukarı mob yok adam ona bakmıyoda gidiyo 120lvlin derdine düşüyo.oyundaki bugların haddi hesabı yok 10 larca check yapıyo bi halt değişmiyo tööbe yaRabbim pray:

ya beyler download linki bissürü var.Ben sunworlde yeni başlıcam hiçbişi yüklü değil.Biri bana neler indirmem gerektiğini söyleyebilr veya linkleri koyabilrmi?şimdiden teşekkürler

ahmet386 demiş ki:
kadirgunduz demiş ki:
beyler kotu oldu benım petın suresı 200 300 sılk bedavadan yanıcak harbı yazık oldu smdı hıc qıremıyecekmıyız en son 24 kasım medıası fln d ındırdım bu sefer dha kotu oldu dırek hata verıyor

server kapalı iken petinizin süresi azalmaz :coffee:
hiç gülecem yoktu kardeş :mrgreen: sen ilk defamı oynuyon bu oyunu öyle bi azalırki bide bakmışın kaybolup gitmişşşşş cool2:

item bug yine başlamış hadi herkese hayırlı uğurlu olsun!! artık bişe demiyorum kendimiz istedik bu işkenceyi mecburan çekecezz :(((

MUDO demiş ki:
ahmet386 demiş ki:
kadirgunduz demiş ki:

server kapalı iken petinizin süresi azalmaz :coffee:
hiç gülecem yoktu kardeş :mrgreen: sen ilk defamı oynuyon bu oyunu öyle bi azalırki bide bakmışın kaybolup gitmişşşşş cool2:

hadii ya rezil olduk xD

EVET YA BİRİ ANLATABİLİRMİ BU BUG NASIL OLUO BU YÜZÜNDEN BUGÜN ÇOK ZARARA GİRDİM

Yukarı Alt