Launcher den start a basınca SilkErrSender İnput param error diye uyarı veriyordu ve oyun açılmıyordu SilkErrSender i silip girmeyi deneyincede hata vermeden açılmadı çzümü ney bunun?

nickfury demiş ki:
Launcher den start a basınca SilkErrSender İnput param error diye uyarı veriyordu ve oyun açılmıyordu SilkErrSender i silip girmeyi deneyincede hata vermeden açılmadı çzümü ney bunun?
Server kapanmadan önce kullandığın mediayı kullanmaya devam ediyorsun değil mi ?

oGReGo demiş ki:
Arkadaşlar İsro Oynarken Aynı Andada Sun Sro Oynamak İstiyorum..
Bu Mümkünmüdür Acaba? Launcherden Girmeye Çalıştıgımda '' Silkroad is Already Executed'' hatası alıyorum.
SunSro'da multiclient bulunmadigi icin mumkun degil. ^^

nick_master demiş ki:
ayarlarım oyundan çıkınca değişiyor ne yapmm lasm
Oyunun kurulu oldugu yerdeki Setting dosyasinin icindekileri sil ve oyuna gir, ayarlarini yap. Kalici olacaktir. ^^

SoftwaR3 demiş ki:
orjinal media.pk link lazım acil
viewtopic.php?f=589&t=137791 :wink1:

raitaro demiş ki:
bu sorunların cevapları nerde ?
Burada. ^^

Ps: :lol:

- Resim Silinmiş.

Sorun ne olabilir dün girebiliyordum bugün bir türlü giremedim.Hep bu hatayı alıyorum , sonra launcher açılıyor fakat start gelmiyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Runtime ı Çözmek Çok Kolay İlk Önce Part1 Dosyasının İçine Girn Sonra ordaki Sro_Client Ve Silkroad Exeyi SsWc Dosyasının İçine Atın...[flash=][/flash]

Beyler bende oyuna giriyorum bi 5-6 dk kesiyo böle oyun içindekişeylre oynuyo map yokmuş gibi sonra oyun donuyo pc yide donduruyo sili basştan yükledim gene aynı lütfen yardım edin

Launcheri tıklıyınca hata alıyorum her türlü yöntemi denedim baştan yükledim olmuyor.

Oyunu daha yeni yükledim.
Pach doldu.Start geldi.Tıkladım ve bu hataları aldım...
- Resim Silinmiş.

Sorunum bu lutfen yardım...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkdaşlar ben üyelik alamıorum kaç gündr ya kolay bi yolu varmı veya üyelik alabilecek modlar?:S

media pk2 deiştirdim warning hatası verdi sonra tekrar eskisini ykledim gene warning verdi sonra bi tane 2.20 lik indirdim bundada oyuna girerken bos kutu verior yardım lutfen

Yukarı Alt