Server kapanmadan önce kullandığın mediayı kullanmaya devam ediyorsun değil mi ?nickfury demiş ki:Launcher den start a basınca SilkErrSender İnput param error diye uyarı veriyordu ve oyun açılmıyordu SilkErrSender i silip girmeyi deneyincede hata vermeden açılmadı çzümü ney bunun?
SunSro'da multiclient bulunmadigi icin mumkun degil. ^^oGReGo demiş ki:Arkadaşlar İsro Oynarken Aynı Andada Sun Sro Oynamak İstiyorum..
Bu Mümkünmüdür Acaba? Launcherden Girmeye Çalıştıgımda '' Silkroad is Already Executed'' hatası alıyorum.
Oyunun kurulu oldugu yerdeki Setting dosyasinin icindekileri sil ve oyuna gir, ayarlarini yap. Kalici olacaktir. ^^nick_master demiş ki:ayarlarım oyundan çıkınca değişiyor ne yapmm lasm
viewtopic.php?f=589&t=137791SoftwaR3 demiş ki:orjinal media.pk link lazım acil
Burada. ^^raitaro demiş ki:bu sorunların cevapları nerde ?
Server KAPALIWinterspring demiş ki:Sorun ne olabilir dün girebiliyordum bugün bir türlü giremedim.Hep bu hatayı alıyorum , sonra launcher açılıyor fakat start gelmiyor.
WildKing demiş ki:Server KAPALIWinterspring demiş ki:Sorun ne olabilir dün girebiliyordum bugün bir türlü giremedim.Hep bu hatayı alıyorum , sonra launcher açılıyor fakat start gelmiyor.