Slm....Ya Oyunu İndirdım Herşey içine Atım site de dedıkleri Gibi Launcher Açarken Şoyle Kuçuk Bi Pencire hatası Veryo ama Boş Tmm Basarken Launcher Açılyo Ama Start Gelmiyo

Napmalıyim Acaba Bilen varmıı.... pray:

Arkadaşlar oyunu indirdim giriyorum hata felan yok ama Account alamıyorum yardımcı olur musunuz?

arklar benım sorun sw sroda bugun pet aldım pette other ıtemı aactım ve car dc yedı anlamdım gıtı her gırdıgımdede sımdı dc verıoooo yarıdmcı olursnız ıyı olur sımdıden tesekkurler...

eXe-LanS demiş ki:
Ya bi yardmcı oLun Launcheri açmaya calısıorm basta boş bi kutu cıkıo tamam diorm sadece sora launcher acılıor start qelmior ..

aynen ya benimde öyle delircem şimdi. :S cwp yazın lütfen yarın gireyim oyuna özledim ne zamandır girmiyorum.eski clienti indirmemişimdir inş. :S :think:

eXe-LanS demiş ki:
Ya bi yardmcı oLun Launcheri açmaya calısıorm basta boş bi kutu cıkıo tamam diorm sadece sora launcher acılıor start qelmior ..
Aynen aynı hata bendede var ne olur cevap verin ? dün indirdim böyle bir hata diyor anlıyamadım :S

arkadaslar bn dns ayarlarını gırdım fakat bisi deişmedi launcherden qirerken bos kutu hatasi loaderden qirince ise error veriyor cok sıkıldım artk lütfen biri yardım etsin ya :S

vidaco22 demiş ki:
eXe-LanS demiş ki:

aynen ya benimde öyle delircem şimdi. :S cwp yazın lütfen yarın gireyim oyuna özledim ne zamandır girmiyorum.eski clienti indirmemişimdir inş. :S :think:

aynı sorun bendede var launcher gelmeden bi hata alıyorum tıklayınca launcher geliyor bekliyor öyle start gelmiyor çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden Teşekkürler...

Yukarı Alt