EmmaW

gm 20 demiş çarpın 3le 60 gün daha bekleriz ![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
![MrGreen :mrgreen: :mrgreen:](/forums/smilies/icon_mrgreen.gif)
Budur canımcımlarım.tombalaci_46 demiş ki:GM 20 Gün Demedi 20Günü Ben Söyledim GM Mart Ayı İçerisinde Açılacak Dedi Belki Birkaç Gün Sonra Açılır Dedi Herhangi Bir Aksilik Olabilir Bu Yüzden 20 Gün Olarak Duyuru Yaptım.
hasan abarttin sanki yarin mart bro?Crusade demiş ki:Budur canımcımlarım.tombalaci_46 demiş ki:GM 20 Gün Demedi 20Günü Ben Söyledim GM Mart Ayı İçerisinde Açılacak Dedi Belki Birkaç Gün Sonra Açılır Dedi Herhangi Bir Aksilik Olabilir Bu Yüzden 20 Gün Olarak Duyuru Yaptım.![]()
Sen kimsinzortt demiş ki:hasan abarttin sanki yarin mart bro?Crusade demiş ki:Budur canımcımlarım.tombalaci_46 demiş ki:GM 20 Gün Demedi 20Günü Ben Söyledim GM Mart Ayı İçerisinde Açılacak Dedi Belki Birkaç Gün Sonra Açılır Dedi Herhangi Bir Aksilik Olabilir Bu Yüzden 20 Gün Olarak Duyuru Yaptım.![]()
Abi bu ne biçim iş ya free server p2p serverdan daha erken açılıyor... 1ay oldu bekliyoruz b** unu çıkarttılar vallaironEyE demiş ki:swsro 1 may be come back in 2 days later , its 22:00 Wednesday, server host have been changed, rise the cap from 1000 to 2000. so its will lesslag ,swsro 2 may be back 1 week later . no news about swsro 3 so far . its all,dont know more . dont spaming my msn please , about the patch downloading, just payattention here , any news i will write here or SroKey • Index page, thanks all support our server!
Türkçe:
Swsro1 2 gün sonra açılacakmış server kapasitesi 1000 den 2000 e çıkıcakmış.Swsro2 1 haftası sonra açılabilirmiş.Swsro3 den haber yok.
Swsro1 de skill cap 70di Swsro2'de 100 aradaki farkı görmüyormusun daha iyi bir hizmet içinSarkoLata demiş ki:Abi bu ne biçim iş ya free server p2p serverdan daha erken açılıyor... 1ay oldu bekliyoruz b** unu çıkarttılar vallaironEyE demiş ki:swsro 1 may be come back in 2 days later , its 22:00 Wednesday, server host have been changed, rise the cap from 1000 to 2000. so its will lesslag ,swsro 2 may be back 1 week later . no news about swsro 3 so far . its all,dont know more . dont spaming my msn please , about the patch downloading, just payattention here , any news i will write here or SroKey • Index page, thanks all support our server!
Türkçe:
Swsro1 2 gün sonra açılacakmış server kapasitesi 1000 den 2000 e çıkıcakmış.Swsro2 1 haftası sonra açılabilirmiş.Swsro3 den haber yok.
zamanında swsro1 de de 100dü bug ile 70 oldu ve açıldığında 100 olacak. görürsünCrusade demiş ki:Swsro1 de skill cap 70di Swsro2'de 100 aradaki farkı görmüyormusun daha iyi bir hizmet içinSarkoLata demiş ki:Abi bu ne biçim iş ya free server p2p serverdan daha erken açılıyor... 1ay oldu bekliyoruz b** unu çıkarttılar vallaironEyE demiş ki:swsro 1 may be come back in 2 days later , its 22:00 Wednesday, server host have been changed, rise the cap from 1000 to 2000. so its will lesslag ,swsro 2 may be back 1 week later . no news about swsro 3 so far . its all,dont know more . dont spaming my msn please , about the patch downloading, just payattention here , any news i will write here or SroKey • Index page, thanks all support our server!
Türkçe:
Swsro1 2 gün sonra açılacakmış server kapasitesi 1000 den 2000 e çıkıcakmış.Swsro2 1 haftası sonra açılabilirmiş.Swsro3 den haber yok.![]()
inş..Crusade demiş ki:MASTERY 360A ÇIKTI YEAHHHH
Kaynak:http://www.srokey.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=381 Swsro1 için geldi fakat swsro2ye dahada artacaktır eminim
![]()
laflarına dikkat edersen sevinirimCrusade demiş ki:Ben 100 gelmeyecek demedim cicim.![]()
Dediğine göre mayanın 150lv cap 450 mastery capAlexander Mahone demiş ki:360 olacakta ? cap kaç olacak?
Yanlışlığı söyle bakam neymiş ^^SarkoLata demiş ki:laflarına dikkat edersen sevinirimCrusade demiş ki:Ben 100 gelmeyecek demedim cicim.![]()
![]()