xD Saçmalamayın ECSRO Kapatılmadı Hacklendi GM Si Bizzat kendi söyledi tepki almamak için joymaxı karıştırıyorlar.
olm sevgililer günü kerem senin yanında değilmi omg o.OCreepy demiş ki:Bi Bilsek beklemesi kolay olucakta bilmeden bekliyoruz öylece.
Kerem nerde bu arada? Kerem beni duyuyorsan msn gel :d
Emin sro-db.de ki açıklamada sro8.com örnek verilerek Sunworldsro gmsinin adı verilmiş.tombalaci_46 demiş ki:xD Saçmalamayın ECSRO Kapatılmadı Hacklendi GM Si Bizzat kendi söyledi tepki almamak için joymaxı karıştırıyorlar.
la olm burda yapmayın bari küçüklere kötü örnek oliosunuz -.-"Creepy demiş ki:Biz hep beraberiz![]()
![]()
Sswc2 zaten bir oyun değil midir ?Alexander Mahone demiş ki:'' I want a play game(ss2 vip)''[ Bir oyun oynamak istiyorum ]
ben de öyle anlamıştım zxatenAlexander Mahone demiş ki:Aslında demek istediğim ss2(vip) oynamak istediğim. '' i want a play game'' esprileri dönüyorya bu aralar ordan aklımda kalmıl heralde![]()
Boşuna AraştırmaKerem Ozturk demiş ki:Arkadaşlar bişi dikkatimi cekti. onceden launchere tıkladığımda boş kutu hatası verirdi. şimdi vermiyor. loader ile clienti açıyordum onceden . hata veriyordu. şimdi vermiyor. hani bi aralar sjsroya olmuştu belki hatırlarsınız start gelmiyor falan demişlerdi. aynen şuanda sunworldun durumuda bu. bence server açık. ama bilen bi kaç kişi bunu saklıyor gibi geliyo bana.
zaten düşününce mantıksız geliyor. hiç bir zaman sunworldun bu kadar uzun süre kapalı kaldığı görülmemişti. 10 11 gün oldu. 3 - 4 günde sunworld (vip) in testlerini tamamlasa. sunworld 1 e update yapıcak diyolar. bu çok basit bişi 1 saatini bile almaz. db yi sunworld 1 e kopyalamak. vip'in aynısını yapıcak çünkü 1. servere. yani 6 gün ' de bitti diyelim. swsro3 geliyo diyolar. bunu daha açıcağını sanmıyorum.
hiç birimizin elinde %100 somut bi kaynak yok. sadece soyletilere dayanarak şu kadar KAPALI diyoruz. yani kapalı diyoruz. ama belki açık?. artık client ve launcher hata vermiyor farkındaysanız. ben araştırıyorum şuanda ve araştırmaya devam edicem.