xD Saçmalamayın ECSRO Kapatılmadı Hacklendi GM Si Bizzat kendi söyledi tepki almamak için joymaxı karıştırıyorlar.

Deli olucam ya . Server *** gibi boş boş bekliyor.GM için login serverı açık. napıyor bu gm? 7/24 test yapmıo heralde-.-

Bi Bilsek beklemesi kolay olucakta bilmeden bekliyoruz öylece.
Kerem nerde bu arada? Kerem beni duyuyorsan msn gel :d

Alexander Mahone demiş ki:
Aslında demek istediğim ss2(vip) oynamak istediğim. '' i want a play game'' esprileri dönüyorya bu aralar ordan aklımda kalmıl heralde :muck:
ben de öyle anlamıştım zxaten

Arkadaşlar bişi dikkatimi cekti. onceden launchere tıkladığımda boş kutu hatası verirdi. şimdi vermiyor. loader ile clienti açıyordum onceden . hata veriyordu. şimdi vermiyor. hani bi aralar sjsroya olmuştu belki hatırlarsınız start gelmiyor falan demişlerdi. aynen şuanda sunworldun durumuda bu. bence server açık. ama bilen bi kaç kişi bunu saklıyor gibi geliyo bana.

zaten düşününce mantıksız geliyor. hiç bir zaman sunworldun bu kadar uzun süre kapalı kaldığı görülmemişti. 10 11 gün oldu. 3 - 4 günde sunworld (vip) in testlerini tamamlasa. sunworld 1 e update yapıcak diyolar. bu çok basit bişi 1 saatini bile almaz. db yi sunworld 1 e kopyalamak. vip'in aynısını yapıcak çünkü 1. servere. yani 6 gün ' de bitti diyelim. swsro3 geliyo diyolar. bunu daha açıcağını sanmıyorum.

hiç birimizin elinde %100 somut bi kaynak yok. sadece soyletilere dayanarak şu kadar KAPALI diyoruz. yani kapalı diyoruz. ama belki açık?. artık client ve launcher hata vermiyor farkındaysanız. ben araştırıyorum şuanda ve araştırmaya devam edicem.

Kerem Ozturk demiş ki:
Arkadaşlar bişi dikkatimi cekti. onceden launchere tıkladığımda boş kutu hatası verirdi. şimdi vermiyor. loader ile clienti açıyordum onceden . hata veriyordu. şimdi vermiyor. hani bi aralar sjsroya olmuştu belki hatırlarsınız start gelmiyor falan demişlerdi. aynen şuanda sunworldun durumuda bu. bence server açık. ama bilen bi kaç kişi bunu saklıyor gibi geliyo bana.

zaten düşününce mantıksız geliyor. hiç bir zaman sunworldun bu kadar uzun süre kapalı kaldığı görülmemişti. 10 11 gün oldu. 3 - 4 günde sunworld (vip) in testlerini tamamlasa. sunworld 1 e update yapıcak diyolar. bu çok basit bişi 1 saatini bile almaz. db yi sunworld 1 e kopyalamak. vip'in aynısını yapıcak çünkü 1. servere. yani 6 gün ' de bitti diyelim. swsro3 geliyo diyolar. bunu daha açıcağını sanmıyorum.

hiç birimizin elinde %100 somut bi kaynak yok. sadece soyletilere dayanarak şu kadar KAPALI diyoruz. yani kapalı diyoruz. ama belki açık?. artık client ve launcher hata vermiyor farkındaysanız. ben araştırıyorum şuanda ve araştırmaya devam edicem.
Boşuna Araştırma :wink1:

Game server açık login server kapalı.
Yani sadece gm girebilir.
Bu bağlamda zaten oyunun açılmaması için tek sebep testler ve kopyalama.
Şu anda gm istese oyunu açar ve bizde normal oynarız

Takımı
Seçiniz...
16.02.2010 Haberi
English:
We will try update in the next weeks:
New items (fixing dg11 and added dg12)
SWSRO III 2000-3000 slots (maybe in europe)(lag 0%)
Lesslag
New monter/uniques
New items mall
New skills (maybe not sure)
Türkçe:
-Biz uptadeyi sonraki haftalarda deneceğiz.(Bu ne biçim şeydir bea :P
-Lag azaltılacak.
-New items (11dg itemler düzeltiliyor ve 12 degree eklendi)Sanırım Blue basılabilecek.
-SWSRO 3 açılacak 2000-3000 slot olacak(Sunucu Avrupada olabilir.)Lag %0 olacak.
-Yeni Item Mall
-Yeni Skiller(Olabilir emin değiliz.)

Yukarı Alt