Ne Kadar Süreceğini Bilen Yada Daha Önce Olduysa Ne Kadar Kaldığını Bilen Varsa Topic Altına Msj Olarak Bıraksın Bilgilenmemiz Açısından..

Serverların neden kapandığı hakkında bir bilgi yok,lütfen bununla ilgili sorular sormayın.

Takımı
Galatasaray
Aynen oyunum sorunluydu srodb bot ındırdım denıyemedim :D acılsada denesem inş. olur hade hayılrısı

Oyun şuanda kapalı bu topic güncel olduğundan oyun açılırsa bu topic'ten açıldı diye yazacayız aksi taktirde burası muhabbet topic'i değil bilgilendirme topic'idir lütfen açıldı kapandı gibi geyiklerinizi Muhabbet topic'inde yapınız teşekkürler :kalp:

Oyunun bulunduğu hostta problem çıktığında gece saat 3-4 gibi server kapandı,Yaklaşık 12 saatlik bir bakım söz konusu,Server Hostu tamir olduğu zaman (yani 1-2 saat sonra) Serverlar tekrar online olacaktır.

Saygılarımla,
Teşekkürler.

Takımı
Galatasaray
oxide demiş ki:
Oyunun bulunduğu hostta problem çıktığında gece saat 3-4 gibi server kapandı,Yaklaşık 12 saatlik bir bakım söz konusu,Server Hostu tamir olduğu zaman (yani 1-2 saat sonra) Serverlar tekrar online olacaktır.

Saygılarımla,
Teşekkürler.
BU güzel bilgi için teşekkür ederiz Murgy :muck:

Takımı
Galatasaray
oxide demiş ki:
Ben murgy değilim.Eskiden çevirileri yapan orginal oxide'm.

Teşekkürler.
Bu bilgi bizim de görebileceğimiz başka bir yerde de açıklandı mı ? ( yanlış anlama. çeviri yaptım dedin onun için .)

Çeviri yaptım demedim,Eskiden yapardım dedim.Neyse;

Epvpersta bilgiler var.

ayrıce swsronun forumundan yeni bir haber

Hmmm...
GM just said: Server will be online in the next hours no more....

GM'in dediğine göre server önümüzdeki saatler içinde online olucakmış.Daha fazla bir bilgi verilmemiş.

İyi eğlenceler.

Yukarı Alt