Aynen ne bahtsız iki kardeş . Ne kadar pislik yer varsa gittiler.mrfluu demiş ki:Adamın gitmediği yer kalmadı arkadaş(Dean) Ve sezon 8..
Aynen ne bahtsız iki kardeş . Ne kadar pislik yer varsa gittiler.mrfluu demiş ki:Adamın gitmediği yer kalmadı arkadaş(Dean) Ve sezon 8..
Ben izliyorum beni şahsen sarıyormrfluu demiş ki:Hala izleyen var mı forumda? 9.sezon sıkıcı geçiyo gibi.Eski karakterleri geri getirmeleri falan.
Cuma günü 1. sezona başladım dün bitirdim, gayet güzeldi 2. sezonda bana göre güzel yapılmış bakalım devamı ne olur allah bilir :)mrfluu demiş ki:Hala izleyen var mı forumda? 9.sezon sıkıcı geçiyo gibi.Eski karakterleri geri getirmeleri falan.
Hugo Reyes demiş ki:Ben izliyorum beni şahsen sarıyor
House yan etki yapmışsa demek bendeHatcheteR demiş ki:Cuma günü 1. sezona başladım dün bitirdim, gayet güzeldi 2. sezonda bana göre güzel yapılmış bakalım devamı ne olur allah bilir :)
Kesinlikle katılıyorum.Çok kaliteli sezondu çok da iyi bir final olurdu.Tabi Sam'in en son sahnede gözükmesini kaldırırsak.lSore demiş ki:aksine daha heycanlı oldu normalde final yapılması gereken bi diziydi, kıyamette