güzel çalışma saol extraokk
Bunun istekle ne alakası var.Program sürekli G tuşuna basıyor.Önüne geleni topluyor.wark1nq demiş ki:Kardeş daha öncede denedim bu senin programı ikinci charımda pet yok fakat arrow ve bolt toplamasın istememe rağmen topluyor.Buna bi çözüm var mı ?
programla ilgili değil zaten tbot ta işaretlesende işaretlemesende herşeyi alıyor. Pet hariç!!wark1nq demiş ki:Kardeş daha öncede denedim bu senin programı ikinci charımda pet yok fakat arrow ve bolt toplamasın istememe rağmen topluyor.Buna bi çözüm var mı ?
Sende G harfini kullan özelliği olsun ExclamationBaTTeRST demiş ki:programn tek yaptığı devamlı 'g' harfine basmak
yani toplama auto grap space ayarladıysanız bu programın hiç bi özelliği kalmıyo yani program çok basit yapılmış
yazı bile yazamıyosun bu program açıkken başka şeyler yapamıyosun sitelere giremiyosun bana göre kullanışlı değil headbang2ft9mehmet125 demiş ki:Sende G harfini kullan özelliği olsun ExclamationBaTTeRST demiş ki:programn tek yaptığı devamlı 'g' harfine basmak
yani toplama auto grap space ayarladıysanız bu programın hiç bi özelliği kalmıyo yani program çok basit yapılmış
katılıyorum ...HaCKeR_TR demiş ki:Tek bir sorunuvar...
Süpürücü Çalışırken Yazı yazamıyosunuz Program habire G ye basmaya uyarlandığı için Yazı yazmadan Önce mutlaka Durdurun...