Rocky Balboa
Bilgiliyim
beceremedim keşke biri yardım etsede FF olsam
Videoyu izlersen anlayacağına eminim. ^^Rocky Balboa demiş ki:beceremedim keşke biri yardım etsede FF olsam
peki tekrar izliyeyimMopneet demiş ki:Videoyu izlersen anlayacağına eminim. ^^Rocky Balboa demiş ki:beceremedim keşke biri yardım etsede FF olsam
ben dünden beri arıyorum yok :Sozgur055 demiş ki:Yaklaşık Bir buçuk saattir arıyorum ama hepsi birbirinin aynısı sonuc yine aynısı. Bunun Kendi sitesi varmı varsa verirmisiniz yada sizde varsa upload edebilirmisiniz?
Lemus demiş ki:SWSRO2 de olurmu bu?
sarkoLata demiş ki:Lemus demiş ki:SWSRO2 de olurmu bu?
vahhh türün ne kardeşim?Lemus demiş ki:SWSRO2 de olurmu bu?
1-onunki insan yanlız seninkini merak ediyorum ? insan sora sora öğrenir çünküAAnGeLL demiş ki:vahhh türün ne kardeşim?Lemus demiş ki:SWSRO2 de olurmu bu?
sarkoLata demiş ki:1-onunki insan yanlız seninkini merak ediyorum ? insan sora sora öğrenir çünküAAnGeLL demiş ki:vahhh türün ne kardeşim?Lemus demiş ki:SWSRO2 de olurmu bu?
2- kardeşim dediğine göre.
Dalgınlığına gelemez mi?AAnGeLL demiş ki:sarkoLata demiş ki:1-onunki insan yanlız seninkini merak ediyorum ? insan sora sora öğrenir çünkü
2- kardeşim dediğine göre.
ee ağız alışkanlığı sen görmemiş ol orayı
Swsro Diye Açılıyor konu arkadaş sw2 olur mu diyor var mı böyle bi mantık?
80k civarı sp için 1 pack skill edit pot parası değmez mi sence?sarkoLata demiş ki:@adv
bro iş yapmaz diğer srolarda curstlemi düşüreceğiz vahh