maalesef.
Bununla ilgili zaten bir hizmetimiz var, site açık olduğunda dağıtmak için üyelik alıyoruz. Sitenin ne zaman açılacağını ise kimse bilmiyor.DuTy demiş ki:Üyelik ne zaman açılır ? Yada ne zaman açılıcağını kim biliyor ve bunla kim ilgileniyor ? Açılsınıda oyuna baslayıp charlarımızı kasalım. Herşeye rağmen çok uğraşılmış bişey olduğundan emeğe saygı duyuyorum ama birinin bu konu ile ilgilenmesi lazım çünkü birçok kişiden gördüğüm ve duyduğum günlerce hesap açmak için bekledikleri ve sabırsızlandıkları . Neyse en yakın zamanda inşallah buna bir çözüm gelir ve butun extraloob ailesi olarak paşa paşa oyunumuz oynarız , charlarımızı kasarız .
ya bro bende diyodum bu KB24 naptı hesabı mı sildi diyodum demek burdaymışsınMilano demiş ki:
Arkadaşlar günde en az 6-7 topic açılıyor bu konu ile ilgili, artık üyelik sitesi açıldı/açılmadı geyiklerinizi/bildirilerinizi bu topic altından yazıp kirlilik yapmassak sevinirim.
Sunworld Private Server Üyelik Alım Sitesi
Saygılarımla,
KB
Peki bu hizmetimiz her saat online mı ? Bugun sabahtan beri sürekli bakıyorum ama öyle bir servisin online olduğunu görmedim . Biran önce açılması dileğiyle beklicez artık ne yapalım.Crown demiş ki:Bununla ilgili zaten bir hizmetimiz var, site açık olduğunda dağıtmak için üyelik alıyoruz. Sitenin ne zaman açılacağını ise kimse bilmiyor.DuTy demiş ki:Üyelik ne zaman açılır ? Yada ne zaman açılıcağını kim biliyor ve bunla kim ilgileniyor ? Açılsınıda oyuna baslayıp charlarımızı kasalım. Herşeye rağmen çok uğraşılmış bişey olduğundan emeğe saygı duyuyorum ama birinin bu konu ile ilgilenmesi lazım çünkü birçok kişiden gördüğüm ve duyduğum günlerce hesap açmak için bekledikleri ve sabırsızlandıkları . Neyse en yakın zamanda inşallah buna bir çözüm gelir ve butun extraloob ailesi olarak paşa paşa oyunumuz oynarız , charlarımızı kasarız .
Sabahtan aksama kadar deniyorum ama bir türlü sitenin açık olduğu zamanı göremedim. Fazladan acc varsa pm den bana ulaşabilirmisn ?Funny Child demiş ki:Üyelik ve pw change siteleri öğlen saat 15:00 - 17:00 aralarında açılabiliyor, sürekli deneyin 2-3dk.da bir.
belli sen yönetimden uzak kalmışsın biraz neler yaptığımızı bile daha bilmiyorsun.DuTy demiş ki:Peki bu hizmetimiz her saat online mı ? Bugun sabahtan beri sürekli bakıyorum ama öyle bir servisin online olduğunu görmedim . Biran önce açılması dileğiyle beklicez artık ne yapalım.Crown demiş ki:Bununla ilgili zaten bir hizmetimiz var, site açık olduğunda dağıtmak için üyelik alıyoruz. Sitenin ne zaman açılacağını ise kimse bilmiyor.DuTy demiş ki:Üyelik ne zaman açılır ? Yada ne zaman açılıcağını kim biliyor ve bunla kim ilgileniyor ? Açılsınıda oyuna baslayıp charlarımızı kasalım. Herşeye rağmen çok uğraşılmış bişey olduğundan emeğe saygı duyuyorum ama birinin bu konu ile ilgilenmesi lazım çünkü birçok kişiden gördüğüm ve duyduğum günlerce hesap açmak için bekledikleri ve sabırsızlandıkları . Neyse en yakın zamanda inşallah buna bir çözüm gelir ve butun extraloob ailesi olarak paşa paşa oyunumuz oynarız , charlarımızı kasarız .