Advance

GM'in Mail adresi felan yok mu nasıl alıcaz konuyu açtın gittin :roll:

şahsen 50 tl verip acc almak istemem zaten martta normal sro ya 110 lvl gelecek dediniz 1 kaç ay için50 tl verip acc almaya değmez :P hem 100lvl FF charım varken o serverde 0 dan başlama bence mantıklı deil
2 ay daha bekleriz np:)

Herşey güzel hoşta fiyat herkesin canını sıkar.50 Tl olduğu için pek rağbette alacağını sanmıyorum.

TaygunShot demiş ki:
Herşey güzel hoşta fiyat herkesin canını sıkar.50 Tl olduğu için pek rağbette alacağını sanmıyorum.
en güzel yanı da bu bence rağbet alan serverların durumu ortada

gokhan2413 demiş ki:
TaygunShot demiş ki:
en güzel yanı da bu bence rağbet alan serverların durumu ortada
Yani evet bi yandan da iyi ama Maximum 150 kişinin olması hiç güzel olmaz.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Kişi sayısı zaten şuanda olan bişey, global sro açıldıgı ilk haftalarda full mu çekiyordu sanki .. Ama 50 TL gerçekten fazla gibi yahu, şimdi alıp kasacan kasacan kasacan bi satacaksın max 90-100 TL ^^ Uğraştığımıza değmez gibi biraz daha düşerse fiyat direkt gününde alırım ama ..

Benim ark'm de 2 acc'ı olan türklerden birisiydi.
Sonra GM banladı arkimi.
Sonrada demişki İlerde çinden olmayan herkesi banlıyacakmış , Şuan yabancıları banlıyormuş.
Yani Hemde bu server de çok test yapıyorlar ama bilmiyorum sizin kararınız :muck:

Update'den sonra 4-5 Gavur birde bizim arkinin Üyeliği silmiş tombalacıya sordum bunları dedi Yeni üyelik istiyormuş tombalacı arkime Cevap vermiyormuş GM.

Tombalacı 'ya dedim ben ozaman parasını geri yollasın çocuğun okadar emeği var + okadar para verdi dedim , tombalacı tek madur siz değilsiniz dedi.

Bence private serverlara bu kadar para harcamaya değmez :coffee: . 50 tl ye 2 kıytırık pre alır 2 ay isro oynarım daha iyi, geriside Allah Kerim.
İşin aslı isro ya harcadığım paralarada yanıyorum ama kıyaslamak gerekirse tabiki isro :nod:

mastery lv 360 olacak ve ayrıca 140 lv gelecek.. Üyeliği Silinen Arkadaşlar Hakkında İse GM Net Birşey Söylemiyor Birdaha Böyle Birşey Asla Yaşanmayacagı Söyleniyor Unutmayın Önceden BU Test Serverdi Üyelik Silinmesine Önem Verilmiyor Şu An Satışlar Açıldı Test Serverlikten ÇIKTI...

Yukarı Alt