YuMi__YuMi
Bilgiliyim
Fakir Ama Gururlu Genç xD Hayırlı Olsun Kardeşim
![]() |
YuMi__YuMi demiş ki:Fakir Ama Gururlu Genç xD Hayırlı Olsun Kardeşim
Yok o benim kankam Olduğu için Ortak zenginiz xDextraloob demiş ki:ailemizin en zengini senmisin şu an itibarıyla![]()
ben senin yerinde olsa 1.5 milyara satar oyunuda bırakır parayı hatunlarla yerdimHurRicanEmJ demiş ki:+9 bow full blue %80 phy son set full blue +7 takıları ıcınde 450 m gold 86 xbow chara verdım xD hayırlı olsun
Majestic demiş ki:Saçmalık.HurRicanEmJ demiş ki:+9 bow full blue %80 phy son set full blue +7 takıları ıcınde 450 m gold 86 xbow chara verdım xD hayırlı olsun![]()
O silah zaten +15 değerinde sen ona en kötü ihtimalle bizlerinde yardımıyla +7 basardın phscl düzeltir bir Xbow char kasar en az 5 milyara satardın.Yazık olmuş.![]()
Majestic demiş ki:Aklını peynir ekmeklemi yedin ya ne takası. :S :S
extraloob demiş ki:bana düşecek varya 1 saat içerisinde reel para veya gold karşılığında satarım.
extraloob demiş ki:bana düşecek varya 1 saat içerisinde reel para veya gold karşılığında satarım.
vahh vahh.. ne yaptın hacım sen boru değil sun x-bow bu saydıklarınla eşdeğer mi sence? çok büyük geçmiş olsun..HurRicanEmJ demiş ki:+9 bow full blue %80 phy son set full blue +7 takıları ıcınde 450 m gold 86 xbow chara verdım xD hayırlı olsun