Aynen.CosmicGate demiş ki:iyice b*kunu çıkardılar 4 haftadır bi savaşamadılar gitti anasını satıyım
Tek dram olsa haklisin. Bu dizi dram, aksiyon, heyecan, korku icermeli.Mirage demiş ki:Dizinin dram dizisi olduğunu hatırlatarak başlayayım
Sonu hariç tırt bölümdü ama 2 bölüm kaldı sezon finaline bu da sevindirici olay.2 bölüm güzel izleriz gibime geliyor(Pollyanna)
Bir de Andrea arabadan kaçıp ormanın arasına daldığında zombiler co-op yaptı resmen Biri tuttu diğeri geliyor falan
Fakeemurathep demiş ki:çok çok çok dehşet spoiler içerir ayarı yok ona göre bakın
nette dolaşan foto
ne kadar doğru bilmem
edit:benim gibi spoiler yeme hastalığı olanlar varsa dayanamaz herhalde
Anakin gibi son anda Light Side geçişi yaptı.sarkolata demiş ki:Ben de, iyi bir insan olarak öldü hiç degilse
hahaha gerçekten ben dişlerimle et koparamıyorum adam parmak kopardıMirage demiş ki:Bugün Vali hakkında çok önemli bir şey öğrendik.Vali ile Merle'in kapışma sahnesinde Merle'in parmaklarını dişleriyle tek hamlede kırıp bununla da kalmayıp kopartan Vali'nin çocukken dişlerini misvakla fırçaladığını keşfettik Çok saçmaydı bence burası.Bu arada gg Merle
Adam ekmek ısırır gibi ısırdı yasarkolata demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
hahaha gerçekten ben dişlerimle et koparamıyorum adam parmak kopardıMirage demiş ki:Bugün Vali hakkında çok önemli bir şey öğrendik.Vali ile Merle'in kapışma sahnesinde Merle'in parmaklarını dişleriyle tek hamlede kırıp bununla da kalmayıp kopartan Vali'nin çocukken dişlerini misvakla fırçaladığını keşfettik Çok saçmaydı bence burası.Bu arada gg Merle