Beyler bu adami ps user niye yaptiniz daha bi ps isini goremedim ya bu adam programciii hemde guzel bi programci extraokk
super olmus tesekkurler
super olmus tesekkurler
tbotta olan "bilgi barını"(hp,mp,kaç canavar öldürdünkaç saattir kasıyo...) isrobotta kullanıyorsunkasap demiş ki:ya arkadaşlar bu program ne işe yarıyor yardım
kaileye alan yok sanırım..umutTR demiş ki:kardeş öncelikle program mükemmel.cok tsk ederis..
ve birde snden bi isteim olcak. mü**ünse bunu pri.server botuna da uyarlayabilrmisn_?.denedim calısmıyor onda.ama isroda mükemmel.. extraokk
private server ile aram olmadıgı için üzgünüm... daha doğrusu client yokumutTR demiş ki:kaileye alan yok sanırım..umutTR demiş ki:kardeş öncelikle program mükemmel.cok tsk ederis..
ve birde snden bi isteim olcak. mü**ünse bunu pri.server botuna da uyarlayabilrmisn_?.denedim calısmıyor onda.ama isroda mükemmel.. extraokk
Private Serverda Ben Kullanıyorum Zatenilkercindik demiş ki:private server ile aram olmadıgı için üzgünüm... daha doğrusu client yokumutTR demiş ki:kaileye alan yok sanırım..umutTR demiş ki:kardeş öncelikle program mükemmel.cok tsk ederis..
cvp için tsk ederm.ilkercindik demiş ki:private server ile aram olmadıgı için üzgünüm... daha doğrusu client yokumutTR demiş ki:kaileye alan yok sanırım..umutTR demiş ki:kardeş öncelikle program mükemmel.cok tsk ederis..
:S nası beceriosun onu? ConfusedKemalist demiş ki:Private Serverda Ben Kullanıyorum Zaten
tmm güzelde nasıl :SA.T.P demiş ki:İlkercim elcaazların dert görmeye emi. mucX mucX mucX
Her şekilde kullanabilirsiniz:
1.Agbot+Tbotbar
2.Revbot+Tbotbar
3.Isrobot+Tbotbar
4.Normal silkroad + Tbotbar .......
Ben private serverden bahsetmedim umut,senin sorunun nedir bilmiyorum.umutTR demiş ki:tmm güzelde nasıl :SA.T.P demiş ki:İlkercim elcaazların dert görmeye emi. mucX mucX mucX
Her şekilde kullanabilirsiniz:
1.Agbot+Tbotbar
2.Revbot+Tbotbar
3.Isrobot+Tbotbar
4.Normal silkroad + Tbotbar .......
tabiki extraokkzeybekoglu demiş ki:bu botsuz kullanılabilirmi acava Question Question