Programda Tek bir sorun var Kaç Mob kestigimizi Göstermiyor.ilkercindik demiş ki:Tamamdır o zaman. Ciqlet ' de kişisel bir sorun söz konusu.
Akılma herhangi bir çözüm gelmiyor.
O da olmasada olur Benim için :?!
Programda Tek bir sorun var Kaç Mob kestigimizi Göstermiyor.ilkercindik demiş ki:Tamamdır o zaman. Ciqlet ' de kişisel bir sorun söz konusu.
Akılma herhangi bir çözüm gelmiyor.
bndedeCiqlet demiş ki:waiting dio beklıyo ılker senın progda sorun olabilir onceden calısıyodu sımdı calısmıyo? ısrobot kullanıyorum..
CasH_87 demiş ki:Ecsro ile çalısırmı bu ?
Sro_Client başlığını değiştirmezsen büyük olasılıkla evet.CasH_87 demiş ki:CasH_87 demiş ki:Ecsro ile çalısırmı bu ?
Hemen hataları arıyorum.Motorbreath demiş ki:Malesef Bndede Waiting de Kalıyor En kısa Zamanda Düzeltirsin inş..
L3 den hemen sonraki clientde çalşıyor,1.54 de çalışmıyor. Ne biçim kodlamışın bende anlayamadım aşıkmısınilkercindik demiş ki:Legend 3 de mi çalışmıyor
1.55 dede çalışıyor 1.56 da da çalışacaktır._C3ribR4L_ demiş ki:Bunun 1.55 uyumlusunuda yaparmsın
aynı sorun bende de var. Waiting de kaliyor.thefearless demiş ki:Bende bi waiting te kaldı anlamadım gitti sadece görüntüsü var işlevi yok :)