evetCasH_87 demiş ki:en son 49/50 idik 50/50 olmustur Galiba Suan Artık 64- Ler atma vakti geldi
Alınıyorum ((:CasH_87 demiş ki:en son 49/50 idik 50/50 olmustur Galiba Suan Artık 64- Ler atma vakti geldi
Valente Seni Guildden Atılmanı hiç düsünüyormusun ?? Sen guild Kuruldugundan Beri Bizimle Berabersin Dostum Bu aralar göremiorm Oyundavalente demiş ki:Alınıyorum ((:CasH_87 demiş ki:en son 49/50 idik 50/50 olmustur Galiba Suan Artık 64- Ler atma vakti geldi
Hem MHTC hem ECSRO da En Güçlü Türk Guildiydik..Ama O Eski Ortam Kalmadı Artık Çünkü Herkes Oyunu Bıraktı(Bnde Dahil)..Neyse Kalan Arkadaşalra ve Guildden Ayrılmak İsteyen Arkadaşlara Başarılar Çok Güzel Günler Geçirdik Ama Artık İsroya DevamCasH_87 demiş ki:Guild Dağılıyor :/
Husooooo demiş ki:Arkadaşlar Biz Serverda Gücümüzü Gösterdik Neler Yapabileceğimizide Gösterdik...Bütün Serverdaki Guildlere Meydan Okuduk...En Güçlü Guild Olduk...En Güçlüyüz Diyenleri Susturduk...İşimiz Bitti...Artık Dağılsada TuRKeY Gam Yemem...Biz Efsane Olduk...