Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Silkroad Online Kadar Kazanmıyoruz ve o Kadar Kaliteli Değil Party Ve Guild yok FW YOK ANLADIN MI ! Oynamak İstemiyorsanız Bahane Aramayın. O Üyelikten Gelen Para ile sadece server masrafları karşılanıyor. Silk satışı var fakat petler felan aktif değil silk alan yok anladın mı ? nasıl karşılayalım masrafları. BİRŞEY BİLİYORSUNUZ GİBİ BOŞ BUGAZLIK YAPIP KONUŞMAYIN.

ne için bahane arıcaz? dedigin gibi hiç birşey yok sen ne yapıorsun silk alan bişi alan yoksa arkadasım kapat tusu yokmu o serverde zararına niye iş yapıyorsun kapat gitsin ozaman yada ben olsam senın yerınde millet kasmaktan sıkıldı butun gun gun adamlar kasıo hi action fln yok ben olsam girişte belli bi miktar sp son lvl yapardın herkez pvp yapardı sen sılah satardın ozaman su su ozellıklı 20 lıra fln elbise satardın uyelıkler parayla olurdu ondan sonra yarısma yapardın kazanana silk verirdin fln

zoro77109 demiş ki:
ne için bahane arıcaz? dedigin gibi hiç birşey yok sen ne yapıorsun silk alan bişi alan yoksa arkadasım kapat tusu yokmu o serverde zararına niye iş yapıyorsun kapat gitsin ozaman yada ben olsam senın yerınde millet kasmaktan sıkıldı butun gun gun adamlar kasıo hi action fln yok ben olsam girişte belli bi miktar sp son lvl yapardın herkez pvp yapardı sen sılah satardın ozaman su su ozellıklı 20 lıra fln elbise satardın uyelıkler parayla olurdu ondan sonra yarısma yapardın kazanana silk verirdin fln
hala saçma saçma konuşuyorsun yürü git işine oynamayacaksan oynama oruç oruç milleti sitrese sokma bu eğlence serveri serverda eğlence eksik değil merak etme. Bukadar laf yapacagına aynısını sen yap biz girip oynayalım :wink1:

oh a.q herkez gecimin yolunu bulmuş ne güzel dio üyelik alımı bitti illa almnak için 5 tl al sana ben başka bişi veriyim

Arkadaşlar şakamısınız siz yaa Adam kendi para veriyor oyuna nası yetiştirsin önceki üyelikler bedavaydı zaten illa almak istiyorsanız 5tl diyor görmuyormusnuz adamın serverdan bi kazancı yok silk felan satmıyor sizce host felan nası alıcak birazcık para gelmesi lazm boş boş yorumlar atıyorsunuz bence

Saçma sapan yorum yapan ileri zekalılar.Eğer beğenmiyorsanız oynamazsınız bu kadar basit,adam servere host alacak bunun parasını nerden çıkartacak?Herşey sizin zannetiğiniz gibi olmuyor :wink1:

S.a ArKadaşlar ben swsro 1 de oynuyorum 104 lwl blader carla takas yapılır trsroyla pm leri onemle rica olur

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt