Olmayanlar;JollyJoker demiş ki:Yalnız oynuyan arkadaşlara bir kaç sorum olucak..
- Kale Savaşı var mı?
- Damage sınırı var mı?
- Alexandra Haritası var mı? ( 110 olduğuna göre olması gerekiyor diye düşünüyorum )
SToRMx demiş ki:Elite sro tüm privatelerin sonunu getirdi buda bi zszc son çırpınışları =).
Lenneth demiş ki:
Server ile ilgili resmi açıklama
Turok ZSZC mi?
Herkese selamlar,
Bu soru forumlarımızda bazı üyelerimiz tarafından sorulmuş. Bizlerde bir açıklık getirelim istedik.
Turok ZSZC değildir ancak ZSZC sunucusunda barınıyor. Bunun sebebi ise serverın ve bağlantının alanı içerisinde en kalitelisi olması. Ana yönetim takımıda sizlere en kaliteli hizmeti verebilmek için ZSZC sunucusunu tercih etti.
Turok takımının tamamiyle ZSZC takımından da farklı olduğunu belirtmek isterim. Tek benzerliği IP'nin eski ZSZC serverıyla aynı IP ye sahip olması ve Türk GM, satış ve destek grubunun aynı olması.
Turok sadece Türklere özeldir. ZSZC takımından kimse yoktur ancak Turok'un sahibide, ZSZC ve aynı alanda ki diğer oyunlar gibi Çinlidir.
Umuyorum bu açıklama yeterli olmuştur.
TUROK PRIVATE SERVER.
Serverda sadece Türkler mi var?
Turok serverı Türk Oyunculara Yönelik Bir Serverdır. Yabancı Kullanıcılarda Kayıt Olabilir Bu Nedenle Şuan için Tamamiyle Türk Serverı Diyemiyoruz. Serverın Diğer Private Serverlarla ilgisi Yoktur Yeni Bir Girişimdir
TUROK PRIVATE SERVER
![]()
Çelişki yok, okuduğunu anlamıyorsun. Server Türklere ait, fakat tamamiyle Türkler oynamıyor, yabancılar da var. Misal düşün ZSZC Earth'dasın, yabancıların serverı fakat Türkler de var.sLy_FoX demiş ki:Lenneth demiş ki:
Server ile ilgili resmi açıklama
Turok ZSZC mi?
Herkese selamlar,
Bu soru forumlarımızda bazı üyelerimiz tarafından sorulmuş. Bizlerde bir açıklık getirelim istedik.
Turok ZSZC değildir ancak ZSZC sunucusunda barınıyor. Bunun sebebi ise serverın ve bağlantının alanı içerisinde en kalitelisi olması. Ana yönetim takımıda sizlere en kaliteli hizmeti verebilmek için ZSZC sunucusunu tercih etti.
Turok takımının tamamiyle ZSZC takımından da farklı olduğunu belirtmek isterim. Tek benzerliği IP'nin eski ZSZC serverıyla aynı IP ye sahip olması ve Türk GM, satış ve destek grubunun aynı olması.
Turok sadece Türklere özeldir. ZSZC takımından kimse yoktur ancak Turok'un sahibide, ZSZC ve aynı alanda ki diğer oyunlar gibi Çinlidir.
Umuyorum bu açıklama yeterli olmuştur.
TUROK PRIVATE SERVER.
Serverda sadece Türkler mi var?
Turok serverı Türk Oyunculara Yönelik Bir Serverdır. Yabancı Kullanıcılarda Kayıt Olabilir Bu Nedenle Şuan için Tamamiyle Türk Serverı Diyemiyoruz. Serverın Diğer Private Serverlarla ilgisi Yoktur Yeni Bir Girişimdir
TUROK PRIVATE SERVER
![]()
Çelişki var hocam :)
12-13 yaşındaki çocuklar öle ise sen sigara içen arkadaş ayağına karı kıza para yatıran kumar oynayan bir dediği bir dediğini tutmayan gidipde bir hiç uğrana 100-200 tl yatıran sonrada babasından sigara parası istemeye utanmayan baba parası yiyen bir insansın.......PhenomX6 demiş ki:Olmayanlar;JollyJoker demiş ki:Yalnız oynuyan arkadaşlara bir kaç sorum olucak..
- Kale Savaşı var mı?
- Damage sınırı var mı?
- Alexandra Haritası var mı? ( 110 olduğuna göre olması gerekiyor diye düşünüyorum )
-Kale Savaşı yok
-Damage sınırı var
-Alexandra yok
Olanlar;
-İsroda 40 Lv yapıp yeni char acan 12-13 yaşındaki 2 laflarından biri küfür olan veletlerden oluşan bi server