Kullanıcının bakış açısı ve yatırımcının bakış açısı haliyle aynı değil.Reis ben şahsen onu rakip bile göremiyorum oyuncu olarak.
Dijital oyun sektörünü günümüzdeki haline getiren şirket ile sonradan dahil olmaya çalışan bir firmanın ne kadar parası olursa olsun biraz fazla trafik aldığında çökmesi komedi
Epic Games coşturuyor
Vay vay vay başarılarının devamını dilerim baba, ben de diyorum hiç görünmüyor ortalıktaGame trailer.Mortal Shell
Mortal Shell is a deep action-RPG that tests your sanity and resilience in a shattered world. Your adversaries spare no mercy, with survival demanding superior awareness and precision. Possess lost warriors, discover hidden sanctums, and face formidable foes.www.epicgames.com
Oyun içerisin de ki bazı parçaların ui tasarımında yer aldım :)
Hayırlı olsun hacım umarım güzel bir kapı açarGame trailer.Mortal Shell
Mortal Shell is a deep action-RPG that tests your sanity and resilience in a shattered world. Your adversaries spare no mercy, with survival demanding superior awareness and precision. Possess lost warriors, discover hidden sanctums, and face formidable foes.www.epicgames.com
Oyun içerisin de ki bazı parçaların ui tasarımında yer aldım :)
Masomo iş teklifinde bulundu, fakat benim sertifika almam gerektiğini öğrendim. Gelecek seneye kadar 3d öğrenerek sertifika almayı planlıyorum.Hayırlı olsun hacım umarım güzel bir kapı açar
Bu arada hala GTA 5 online oynayan var mi varsa level 200+(cheatsiz) olan var mi?
PS: Biggest update geliyor bir iki haftaya
Ps2: @Chorus ustad benim aslinda uyelik tarihin 2009 nisan gibi biseydi Trackstar diye bi hesabim vardi sonra bunu almistim guncelleme sansimiz var mi oyle sizin bazi hesaplara yaptiginiz gibi? Uzun zamandir aklimdaydi bi sorayim dedim