Np np brovolkan.ka demiş ki:eyv kadim dostum
Valla olaylar benim dışımda gelişiyor , adamlarla konuşuyorum aha sos düştü diyorlar hadi oradan diyorum ss atıyorlarSweeTChieF demiş ki:İmkansız artık ya
ee hacım msn nedir yahu bir konuda görüşelim.
Hadi ya tüh kaçırdık iyimi , Taksit varmı ?hmzsnmz demiş ki:Np np brovolkan.ka demiş ki:eyv kadim dostum
Valla olaylar benim dışımda gelişiyor , adamlarla konuşuyorum aha sos düştü diyorlar hadi oradan diyorum ss atıyorlarSweeTChieF demiş ki:İmkansız artık ya
Ps:Çalışma şekli değişti , hesabıma para yatırmadan randevu alamıyorsunuz
o ne öyle nevresim takımı alır gibiSweeTChieF demiş ki:Hadi ya tüh kaçırdık iyimi , Taksit varmı ?hmzsnmz demiş ki:Np np brovolkan.ka demiş ki:eyv kadim dostum
Ps:Çalışma şekli değişti , hesabıma para yatırmadan randevu alamıyorsunuz
Taksit olur ama son işleme son taksidi aldıktan sonra başlarızSweeTChieF demiş ki:Hadi ya tüh kaçırdık iyimi , Taksit varmı ?
He ta bende onu diyecektim , m ile başlayan şeyle ilgileniyorum ahhahaCaprice demiş ki:Hamza mistisizm ile ilgileniyor,gizli güçleri var
ahaha her M ile başlayan demedim ama broMacro demiş ki:M ile başlayan dediniz adam aynı zamanda Marksist
Sos çalışıyoruz sadece sun olunca ters etkiler yapabiliyorironEyE demiş ki:Güya sun spear düşürmek için konuştum server kapandı ahahahha.
Kendi kendimi reklam etmeye gerek yok böyle iyi broMacro demiş ki:Hazır bayram öncesi Mehdi ilan et bak gizli güçlerin var. Hem M ile başlıyor içine doğmuş
ehuehehu arada şaşmalar olmuyor değil , o da sana denk gelmiştir abiXanthos demiş ki:Hamzayla senelerdir konuşurum msn'de, daha hayrını görmedim keratanın
parçala beni behçet demessen gelmiyorGreenPearL demiş ki:Hamza Bi Arada Bana uğra kuzum pls xD