Süper fikir dur bir araştırayım En ucuz tribünü seçerizLimanerg demiş ki:O vakit sabit bir tribün belirleyelim gidecek arkadaşlar hep oraya gitsin.Giderkende küçük bir pankart açarız "EXTRA UA" diye.Tamamdır
La çok alıngan olmuşun sen bu aralar :)Limanerg demiş ki:Beni bilen biliyor
Demek isterdim ki Ozan'dan başka kimse Galatasaray'lı olduğumu biliyor.
ps. Noob ne vakit Limanerg olduk
EkledimLimanerg demiş ki:Grubumuzun facebook sayfası açılmıştır.Ozan ilk mesaja ekle bro.Herkese beğenirse burayı güzel olur :)
http://www.facebook.com/pages/Extra-UA/105573999516621
Sonra adamlar başka bir grup sanıp girişmesinler bizeLimanerg demiş ki:O vakit sabit bir tribün belirleyelim gidecek arkadaşlar hep oraya gitsin.Giderkende küçük bir pankart açarız "EXTRA UA" diye.Tamamdır
- Resim Silinmiş.JetHomme demiş ki:Gidilecek tribün. Pegasus 1. Kat ultrAslan orada olacak her maç.
Pegasus 4. kat hemen üstü orasıda güzel olur.
Lenneth demiş ki:Ekle panpa.
iyi gün dostu olaydık sarının yanına kırmızı koymazdık diyelimhmzsnmz demiş ki:Şu zamanda en son girilecek fc bence
looolInception demiş ki:iyi gün dostu olaydık sarının yanına kırmızı koymazdık diyelimhmzsnmz demiş ki:Şu zamanda en son girilecek fc bence
Ben gidiyorum^^Pegasus 411Redefine demiş ki:Evet beyler gidiyor muyuz ? Gideceksek alıyorum internetten bileti ?