extraloob yaptigin biraz ayip diilmi vip lerin alip bizim alamamiz baya bi haksizlik bence yaniliyomuyum Questionextraloob demiş ki:neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
extraloob yaptigin biraz ayip diilmi vip lerin alip bizim alamamiz baya bi haksizlik bence yaniliyomuyum Questionextraloob demiş ki:neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
EXC123 demiş ki:extraloob yaptigin biraz ayip diilmi vip lerin alip bizim alamamiz baya bi haksizlik bence yaniliyomuyum Questionextraloob demiş ki:neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
+9999999999999999999999bobby_ demiş ki:bir script vardır tabi ama sadece joymax dedi ve 20 küsür server için hepsi değişiktir.Ayrıca bazı arkadaşlar ilk yarkanı o buldu falan demiş, arkadaşlar İLK yarkan ı herkes bulur çünkü hem kescek adam yoktur hemde 10 saniye ölcek bişey tg gibi.Ben bunun bi programı olduğunu inanmıyorum, extra da muhtemelen sallıyo detective varsa koysun da göt etsin beni detective
bobby_ demiş ki:bir script vardır tabi ama sadece joymax dedi ve 20 küsür server için hepsi değişiktir.Ayrıca bazı arkadaşlar ilk yarkanı o buldu falan demiş, arkadaşlar İLK yarkan ı herkes bulur çünkü hem kescek adam yoktur hemde 10 saniye ölcek bişey tg gibi.Ben bunun bi programı olduğunu inanmıyorum, extra da muhtemelen sallıyo detective varsa koysun da göt etsin beni detective
bölgelerı Herkez Biliyor_inishmaan_ demiş ki:YA ARKADAŞLAR SANIRIM O PROGRAM AÇIDIĞIDA OYUNDA UNİQU LERİN ÇIKABİLECEĞİ YERLERİ GÖSTERİYOR YANİ NOKTA ATIŞI YAPMIYO SADECE ÇIKMA BÖLGELERİNİ GÖSTERİOMUŞ
madm öle inanmayanlara vr ocezayı bize öm at lütfen ya extra abi hayatımda hiç unıque kesemedim lütfen valla bak kere tg aldılar elimden 5kerede dc oldm bideuri aldılar elmden Rolling Eyes ltfn rica ediomextraloob demiş ki:neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
Evt Evgeni cok kesti 77 kes Isy kestıgını biliyorum ama yarkanı kac kes kestıgını bilmiyorum..Bi gunde 3-4 kez ısy kestıgı oluyodu millet bıktık bunun yuzunden baska kımse kesemıyo diye global bile atıyodular Bence de var öyle bi program o kadar Tesadüf cok zor..xhistory demiş ki:Evet Var ana map ta unique yi farklı bir renkte gösteriyor. Ve bunu party sisteminden yararlanıorlar. Yani Unique senin Partindeymiş gibi Server Sparta Evgeni 60 ı geçkin ısu yine 50 yi geçkin yarkan kesti. Ve hergün sordum adam bıktı söledi. Kendisi israil mi rus mu ne bir hacker. Üstü Full sosun. rev6.com dan yazıp bakın.