extraloob demiş ki:
neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
extraloob yaptigin biraz ayip diilmi vip lerin alip bizim alamamiz baya bi haksizlik bence yaniliyomuyum Question

A

Anonymous

Guest
extraloob zamanında gold hckda diodu okan abi geceleri rüyama girmisti üffff üfff rüya hırsızı seniiii :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch:

A

Anonymous

Guest
monsterlar hep aynı yerde sp oluo bunları kaydetmiş bi prog olabilir ama tam nerde cıktıını uniqlerin bilceeni sanmıyorm bunun için sronun veritabanına grmsi lazım yok bence abartı o prog benzeri olabilir ama extrabeer

bir script vardır tabi ama sadece joymax dedi ve 20 küsür server için hepsi değişiktir.Ayrıca bazı arkadaşlar ilk yarkanı o buldu falan demiş, arkadaşlar İLK yarkan ı herkes bulur çünkü hem kescek adam yoktur hemde 10 saniye ölcek bişey tg gibi.Ben bunun bi programı olduğunu inanmıyorum, extra da muhtemelen sallıyo detective varsa koysun da göt etsin beni detective

bobby_ demiş ki:
bir script vardır tabi ama sadece joymax dedi ve 20 küsür server için hepsi değişiktir.Ayrıca bazı arkadaşlar ilk yarkanı o buldu falan demiş, arkadaşlar İLK yarkan ı herkes bulur çünkü hem kescek adam yoktur hemde 10 saniye ölcek bişey tg gibi.Ben bunun bi programı olduğunu inanmıyorum, extra da muhtemelen sallıyo detective varsa koysun da göt etsin beni detective
+9999999999999999999999

bobby_ demiş ki:

YA ARKADAŞLAR SANIRIM O PROGRAM AÇIDIĞIDA OYUNDA UNİQU LERİN ÇIKABİLECEĞİ YERLERİ GÖSTERİYOR YANİ NOKTA ATIŞI YAPMIYO SADECE ÇIKMA BÖLGELERİNİ GÖSTERİOMUŞ

A

Anonymous

Guest
_inishmaan_ demiş ki:
YA ARKADAŞLAR SANIRIM O PROGRAM AÇIDIĞIDA OYUNDA UNİQU LERİN ÇIKABİLECEĞİ YERLERİ GÖSTERİYOR YANİ NOKTA ATIŞI YAPMIYO SADECE ÇIKMA BÖLGELERİNİ GÖSTERİOMUŞ
bölgelerı Herkez Biliyor :mrgreen:

Tamam madem yok diyorsunz Yoktur Ozaman Extra paşam varsada koyma yaramaz bu tür insanlara Lütfen Koyma extraokk

Evet Var ana map ta unique yi farklı bir renkte gösteriyor. Ve bunu party sisteminden yararlanıorlar. Yani Unique senin Partindeymiş gibi Server Sparta Evgeni 60 ı geçkin ısu yine 50 yi geçkin yarkan kesti. Ve hergün sordum adam bıktı söledi. Kendisi israil mi rus mu ne bir hacker. Üstü Full sosun. rev6.com dan yazıp bakın.

Uniqe çıktıktan sonra oluyor
uniqe çıkıyor Map ten bakınca simgesi gözüküor
Bugünkü persia da Yarkanın yerini ark söledi :lol:
Doğru çıktı

extraloob demiş ki:
neyse ben programı VIP özel alana koyayım nasıl olsa öyle bir program yokmuş size göre Wink
madm öle inanmayanlara vr ocezayı bize öm at :mrgreen: lütfen ya extra abi hayatımda hiç unıque kesemedim lütfen valla bak kere tg aldılar elimden 5kerede dc oldm bideuri aldılar elmden Rolling Eyes ltfn rica ediom

yafw boşuna beklemeyin :mrgreen: böle bi program warsa bendede çar yapma programı war 80 lwl çar yapıon :mrgreen: :mrgreen:

Adam size diyor var böyle program diye.Madem adama güvenmiyorsunuz neden sitesine üye oldunuz paylaşım yapıyorsunuz aq.Böyle şey mi olur.Sitenin admini gelipte var derse iş bitmiştir.Vardır veya yoktur bu noktadan sonrası adama güvenipde paylaşım yapmış adamın yok demeye yorum yapmaya hakkı yoktur.Güveneceksen sapına kadar güveneceksin ki millet de sana güvensin.Yanlışsa düzeltin.

xhistory demiş ki:
Evet Var ana map ta unique yi farklı bir renkte gösteriyor. Ve bunu party sisteminden yararlanıorlar. Yani Unique senin Partindeymiş gibi Server Sparta Evgeni 60 ı geçkin ısu yine 50 yi geçkin yarkan kesti. Ve hergün sordum adam bıktı söledi. Kendisi israil mi rus mu ne bir hacker. Üstü Full sosun. rev6.com dan yazıp bakın.
Evt Evgeni cok kesti 77 kes Isy kestıgını biliyorum ama yarkanı kac kes kestıgını bilmiyorum..Bi gunde 3-4 kez ısy kestıgı oluyodu millet bıktık bunun yuzunden baska kımse kesemıyo diye global bile atıyodular :lol: Bence de var öyle bi program o kadar Tesadüf cok zor..

Yukarı Alt