yanlış olmuş.ben dikkat ettim son 2-3 updaten sonra tiger ferry de ivy o docka doğru lord taklamakan N sinde cıkıyor cerberusta duskta cıkıyor.(şahsen son 2-3 updatede kendim yakaladım bu uniqleri bi kereden fazla yakaladım.)

Usta başlığı yanlış cümle ile kurmuşsun herkez yanlış anlıyor.

Bakım Sonrası yazsan daha makbul olurdu.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
biz update sonrası unique'lerin nerede çıktığını gösterdik dilerseniz bu noktalarda beklersiniz dilerseniz keyfinizin istediği noktalarda beklersiniz değil mi canlarım :muck:

baya bi kestiğim için olabilir mi ? gerçi anlamanı beklemiyorum . normal karşılıyorum :) dışlamamak lazım :)

Limanerg demiş ki:
Updateden sonra genelde burada çıkıyorlar.

bende görünce tek bi yerde mi çıkıyo şimdide sapıttılar dicektim konuya yazsaydın keşke :lol:

Ps: Ellerine sağlık

wolfman04 demiş ki:
baya bi kestiğim için olabilir mi ? gerçi anlamanı beklemiyorum . normal karşılıyorum :) dışlamamak lazım :)
Tiger Girl;
[youtube]ZANxH9XJai4&[/youtube]

Cerberus;
[youtube]SMfiteqaySQ&[/youtube]

Captain;

Uruchi;

Isyutaru;

Videolara baktığınızda anlayacaksınız.Eski oyunculardan unique meraklıları bilirler zaten bu konuda bahsedilenleri.Arada istisnalar mutlaka olmuştur.Hiç çıkmadıkları bile.Yeni oyuncularda genelde "alakası bile yok." der geçer :wink1:

Evet bu unique kesme olayına gelince tabiki bizde kestik unique o konuda rahatım merak etme.Senin göremediğin kadar unique'i yan yana gördüğüm oldu :wink1: Bu konuda bir sıkıntım yok artık unique'lerle uğraşmıyorum bile.Eğer ecsro oynayan arkadaşın varsa sor sana orada yapılan event'ları anlatsın :wink1:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

NiGHTMaRe

Aileden
Biz hepsini araştırdık koyduk buraya.2 senelik oyuncular gelip bunlar burada çıkmıyor demesinler.Biraz bilgi ve biraz tecrübe biriksinimi sonucunda bunları seçtik ve hepsi doğrudur.

wolfman04 demiş ki:

O kadar resim koyulmuş ALTINA DA GENELLİKLE BURADA ÇIKAR DENİLMİŞ. Ama sen işine gelen yeri seçip ona göre yorum yapıyorsun. Yazılanı okumaktan ve anlamaktan acizsin bir de gelmiş bilgiçlik taslıyorsun. Önce emeğe saygı gösterip sonra şurada da çıkabilir diyebilirsin. Kendini herkesten büyük görmenin luzumu yok. Biliyorsan bir şeyler paylaş herkes görsün^^

pehhh görüyoruz çok bilenleri . biri de gelmiş çakma sro videosu koyuyo :D hahahaha cok istiyosanız ben de çakma sro da roc u kesip koyuyim .pehh . neyse uğraşamicam siz takılın

Yukarı Alt