3 3
arkadaşım senin verdiğin bu puanını başka biri görse gerçekten accayip güler.baktın mı bilmiyorum ama imza pennywise imzası ve sen forum hayatın boyunca böle bi imza kullandın mı ? tmm bana gıcık olabilirsin ama yeteneğe ve emeğe saygıthe Gunslinger demiş ki:
avatar güzel olmuş dimithe Gunslinger demiş ki:imzaya gerçekten 3 geldi içimden hoşuma gitmedi ama avatar açılmadı ona 5 verirdim açılsa
Burada kimse kimseye gıcıklık yapmaz. Herkez Gönlünden ne koparsa üstüne azıcıkda kendi kalbinden puan verir ki üstte ki üyeyi bir nebze olsun mutlu etmek için. Şahsen imzama hoş puanlar verilmesi beni mutluyo ediyor.Şimdiye kadar kimseye 5 ve altı verdiğimi hatırlamıyorum. Kolay kolayda vermem.the Gunslinger demiş ki:1 4
birileri bana gıcıklık olsun diye veriyo ben içimden geldiği için ne kadar hırslısınız
bu ne o zaman bu kadar bir olaya dikkat çekiyosam akıntıya kürek çekiyorum demektirTitus Pullo demiş ki:
Mumya demiş ki:0-0 ...
1-4 iyi Beğendim Ama Ben Kimseye gıcıklık Olsun diye düsük vermedim.Gıcıklık olmasını bırak kimseye cok düsük vermedim.1 4
birileri bana gıcıklık olsun diye veriyo ben içimden geldiği için ne kadar hırslısınız