the Gunslinger demiş ki:
1 4
birileri bana gıcıklık olsun diye veriyo ben içimden geldiği için ne kadar hırslısınız
Burada kimse kimseye gıcıklık yapmaz. Herkez Gönlünden ne koparsa üstüne azıcıkda kendi kalbinden puan verir ki üstte ki üyeyi bir nebze olsun mutlu etmek için. Şahsen imzama hoş puanlar verilmesi beni mutluyo ediyor.Şimdiye kadar kimseye 5 ve altı verdiğimi hatırlamıyorum. Kolay kolayda vermem.

Dostum imzan iğrenç yani bi değeri yok... İstediğin kada türkçeyi korumaya çalış yinede bi şey yapamazsın... Avatar zaten belli 1.sınıfa bi şey ezberletir gibi 3 tane extraloob yazılmış sadece...

Yani illa böyle mi yorumlayalım öyle olsun

A-İ
10-10

Herşey karşılıklıdır güzelim. Sen bir üyenin kalbini kırıp düşük verirsen oda sana verir zannımca.Neyse oyunumuza devem edelim.

ps: Zaten biz puan verdiğimizde avatarın yoktu. 0 normaldir.

kimsenin imzama ve avatarıma düşük puan vermesi önemli degil avatarı bişey denemek için koydum ztn benim imzamın bi değeri yoksa senin avatarın değeri nedir. bide madem bu kadar Türkçe diyosun ndn gavurca nick dersenizde o da her önüme gelene ismimi vermem.senden bunu duymak çok kötü bir duygu sen bir sözlük yazarısın ne olursa olsun çok kötü bir duygu oyunu bozxduğum için özür dilerim bir daha mesaj atmıcam

1 4
birileri bana gıcıklık olsun diye veriyo ben içimden geldiği için ne kadar hırslısınız
1-4 iyi Beğendim Ama Ben Kimseye gıcıklık Olsun diye düsük vermedim.Gıcıklık olmasını bırak kimseye cok düsük vermedim.
Oyun oynamasını bile bilmiyorsun tebrik ederim.

Yukarı Alt