imza 3
imza 3
avatar benim kendi fotomnacru demiş ki:avatar-5 imza-8 imzadaki kız kımse artık bilmiom ama biraz blur lasaymışımnız iyi olurdu Rolling Eyes
avatar haline getirecem die eciş bücüş bişey oldu zaten ama herkez görsün bilsin jR_ kimdir nasıl biridir diye koydum =)BaD_BoY demiş ki:avatar 9 imza 10 Razz
avatara 10 vermememin nedeni tam net cıkmamıs Wink
avatar ı yollarım yada su "Kim Kimdir [Fotograflı]" topic in de var yap bi avatar banaJigsaw demiş ki:Avatar 9 (Net değil düzgün küçültememişsin puhh, ben yapardım.. )
İmza 4 (Karıyı sevmedim abi kıl oldum..)
Avatar 9 imza 6 Çünkü bayağı erkencisin Ramazan Bayramına daha var WinkJigsaw demiş ki:Ben bunu çok seviyom amaa... Değişmem avatarımııı.. Sad
Crying or Very sad Embarassed İmza 5 mi?Ronin demiş ki:İmza 7 avatar 5
Ronin demiş ki:İmza 7 avatar 5
Hayır avatar 5Sehzade demiş ki:Crying or Very sad Embarassed İmza 5 mi?Ronin demiş ki:İmza 7 avatar 5
sory elim sürşmüş avatar ndn 5 Crying or Very sad EmbarassedRonin demiş ki:Hayır avatar 5Sehzade demiş ki:Crying or Very sad Embarassed İmza 5 mi?Ronin demiş ki:İmza 7 avatar 5
O zaman avatar ve imza isterim senden Wink Güzel bişiler ayarla ki 10 üzerinden 10 alalım Rolling Eyes extrabeerRonin demiş ki:Biraz bulanık gibi sanki