- Takımı
- Galatasaray
değişen sorular için hazırladım tekrar, bu son olur sanırım bir daha uğraşmam
tradehack.py
tradehack.py
İngilizcen var mı, anlayabiliyor musun?
Seni mi kıskanacam 3 sene önce yazılan plugin var üstünden seneler geçmiş yazılmış ben yaptım diye övünüyor musun sen hala alıntı yapıp duruyorsun kendin yazdığın bişiler varsa burdan paylaşta görelim boş alıntı konularını dile getirme burdan
hangi sv ?S.a Kardeşim Bu Soru cvp oalyını nasıl cözücez yorumların hepsini okudum ama inanki 2 gündür oyle cvp lar aradım ki sitelerde kafam basmıyo artık , sw yeni acıldı şuanda heralde bu sistem basit halinde heralde seni yorma diye düşünüyorum kimse o sistemi kullanmadı gm kodları degiştirmedi.. sw acıldıgı gibi yane.. sorular aynı 2x2 kac eder 5+1 toplamı nedir gibisinden sorular Allahına gidim yardımcı ol phbot aldık ücretli kervan cekeriz diye bu soru cvp sistemi cıktı karsımıza...
Vsro Kervan çekerken bazı serverler soru sorarlar örneğin
[GUARD]=2x4=?
[GUARD]=15*9 kaç eder ? gibisinden bunu aşmak için öncelikle phbot alınız ve bu eklentiyi kurarak sıkıntısız kervan çekersiniz
Test Edilen server=RimeRoad sitedeki konusu = 120 CAP RİMEROAD 120 CAP | 15-16DG | EMEK SERVER | 16 DG DROP SİSTEM | ŞANS KUTUSU
Bu eklentisi phbot Plugins klasörüne at klasör olarak ve oyuna gir soruları çözecektir otomatik
PHBOT Plugin
hangi svde denedin botun ismini değiştirmeden deniyorsan tabi çalışmazDenedım çalısmıyor
Eklentı Calısmıyor Phbot Kabul etmıyor kardesımhangi svde denedin botun ismini değiştirmeden deniyorsan tabi çalışmaz
Silkmax onlinehangi sv ?
Botun ismini değiştir derken ?hangi svde denedin botun ismini değiştirmeden deniyorsan tabi çalışmaz
Selamün aleyküm kardeşim banada yardımcı olur musunuzGeldim nerdesin özelden team viewer verirmisin ?
Kardeşim gozunu seveyim yardımcı ol banada ayarla soru cevaplarıBeklerim kardeşim sıkıntı yok sen gelince yaz
Yardımci olrumusun banadaMerhaba şuan işteyim 01:40 da evde oluyorum o vakte kadar beklersen oyunu indirip sana gerekli çözümü sunarım
kardes banada yardimci olurmusun nfsro oynuyorumGeldim nerdesin özelden team viewer verirmisin ?
İndir DMGSRO Soru Cevap EklentisiÜstad ben DMGSro oynuyorum bizim swde kervan için mal almaya gittiğinde Botcheck diye bir kullanıcıya Kervankey yazıyorsun sana bi kod veriyor o kadu tekrar yazıyorsun 1 dakikalığına mal alım satımı aktif oluyor buna bir çare bulmamız mümkün mü ?
Hocam Emeğinize saygı kalmamış cidden, çok biliyorlarsa kendileri ugraşsınlar bırakın.Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler, artık phbot için plugin yazmıyorum. Paylaştıklarım bir çok server/guard için hala çalışır vaziyette. İyi kervanlar :)
Bana ulaş istersen yardımcı olayımBeklerim kardeşim sıkıntı yok