Cevap yoksa gelmeyelim biz, ama sen yinede Sinan 'a da sor bi bakalımemre67380 demiş ki:rahmi yerimi ayırcanmı bro 3 kişi gelioz
Cevap yoksa gelmeyelim biz, ama sen yinede Sinan 'a da sor bi bakalımemre67380 demiş ki:rahmi yerimi ayırcanmı bro 3 kişi gelioz
Gelin gelinToxicated demiş ki:Cevap yoksa gelmeyelim biz, ama sen yinede Sinan 'a da sor bi bakalımemre67380 demiş ki:rahmi yerimi ayırcanmı bro 3 kişi gelioz
Gel kardeşim herzaman beklerizToxicated demiş ki:Bi char alıp V.I.P döüş yapsam mı diye düşünür oldum yaw, bilmiyorum bakalım nabacaz .. Geçen sefer HeaveN 'deydik bu sefer West 'te toplanırız ^^
Saol engin umarım söylediğin gibi olurenqn_3t demiş ki:Başarılar Sinan ve Rahmi 100 Geldi İnşallah birlikte birşeyler Yaparız.
Engin / Victoria & Negative
StreetCrew
Aynen Onur eski günleri özledim valla Şuanda da aynı gerçi eski günlerdeki kadar zevkli halde guild öncelikle Rahmiciğm ve guilddeki diğer arkadaşlarım saolsun Geliceksen 4 gözle bekliyorum accda ayarlamaya çalışırızWax Whine demiş ki:Bi acc ayarlayıpta gelmeyi istemiyor değilim
guilde sorsana fazla accı olan satan fln varmıymışXanJouLo demiş ki:Aynen Onur eski günleri özledim valla Şuanda da aynı gerçi eski günlerdeki kadar zevkli halde guild öncelikle Rahmiciğm ve guilddeki diğer arkadaşlarım saolsun Geliceksen 4 gözle bekliyorum accda ayarlamaya çalışırızWax Whine demiş ki:Bi acc ayarlayıpta gelmeyi istemiyor değilim
TmmWax Whine demiş ki:guilde sorsana fazla accı olan satan fln varmıymışXanJouLo demiş ki:Aynen Onur eski günleri özledim valla Şuanda da aynı gerçi eski günlerdeki kadar zevkli halde guild öncelikle Rahmiciğm ve guilddeki diğer arkadaşlarım saolsun Geliceksen 4 gözle bekliyorum accda ayarlamaya çalışırızWax Whine demiş ki:Bi acc ayarlayıpta gelmeyi istemiyor değilim
XanJouLo demiş ki:Aynen Onur eski günleri özledim valla Şuanda da aynı gerçi eski günlerdeki kadar zevkli halde guild öncelikle Rahmiciğm ve guilddeki diğer arkadaşlarım saolsun Geliceksen 4 gözle bekliyorum accda ayarlamaya çalışırızWax Whine demiş ki:Bi acc ayarlayıpta gelmeyi istemiyor değilim
ZeroFire'a PM Atabilirsin.TheDeeP demiş ki:Eski günler geri geliorsa bende geri geliorum demektir bro
westcoast öldüMaRJiNaL demiş ki:Guild'e ezik alımı varmı :)
Tam da 1-2 güne geliyordum =/ Var mı exl'in guildi şu anda ?EmmaW. demiş ki:westcoast öldüMaRJiNaL demiş ki:Guild'e ezik alımı varmı :)
yok ama sen kesin gelirsen yeni kurarız bu aralar oynayan var baya exldenWax Whine demiş ki:Tam da 1-2 güne geliyordum =/ Var mı exl'in guildi şu anda ?EmmaW. demiş ki:westcoast öldüMaRJiNaL demiş ki:Guild'e ezik alımı varmı :)