Çok doğru ve güzel bir sözmüşAdvance demiş ki:paladin vardır pvpde olay şudur
"At 1'i sonra 2 sonra 3 ölmedi mi 4 at yine ölmedi mi 5 at ölür"
Bende BaşLıcamAdith demiş ki:Her ay 30 tl verip bu mükemmel oyunu oynayabilirsiniz.Ben Warcraft3 oynuyorum gerçekten mükemmel.
Katılmıyorum pvp serverında başlamak insanın oyundan soğumasına neden açabilir ayrıca world pvp yok denecek kadar azaldı 2. dunemaul a başlamanızı tavsiye etmem tabi incicilerden hoşlanmıyorsanız 3. olarak yabancı dili olmayıpta oyunu çok iyi olan arkadaşlarımız var guildde 4. ve son olarak classların birbirine karşı üstünlüğü vardır fakat sonraki patchdeki nerf ve bufflarla bu olay değişebilir oyunculuk son patchde biraz öne çıksada hala item ve class dengeleri oyunculuktan daha önemliKatilBamya demiş ki:oynayacaklar sadece pvp serverlarında oynasın saldırma kısıtlılığı yoktur her an her heryerde ırksal çatışmanın ortasında kalabilirsiniz ayrıca Türk bol olsun diyorsanız dunemalula gidin namı diyar kendilerine turkmaulda denir yabancılar tarafından ve en önemlisi questleri çözebilecek etrafınızdakilerle ilişki kurabilecek kadar yabancı diliniz yoksa oynayamzsınız çünkü bu oyun questler üzerine kurulu bunuda unutmayın.
Srodan ayrı olarak hiç bir classın diğerine üstünlüğü yoktur önemli olan ırkınız classınınz değil oyunculuğunuzdur.
katılıyorum oyunu hiç oynamayan biri kesinlikle pvp serverında başlamasın işin aslı orjinal serverında yavaşca pişip oyunu iyice kavrayıp kendi buildinizi oluşturmak ardından pvp alemlerine akmaktır ben pvp den başlayıp bir hata yaptım şuan oyundan soğumuş bulunmaktayımChyrso demiş ki:Katılmıyorum pvp serverında başlamak insanın oyundan soğumasına neden açabilir ayrıca world pvp yok denecek kadar azaldı 2. dunemaul a başlamanızı tavsiye etmem tabi incicilerden hoşlanmıyorsanız 3. olarak yabancı dili olmayıpta oyunu çok iyi olan arkadaşlarımız var guildde 4. ve son olarak classların birbirine karşı üstünlüğü vardır fakat sonraki patchdeki nerf ve bufflarla bu olay değişebilir oyunculuk son patchde biraz öne çıksada hala item ve class dengeleri oyunculuktan daha önemliKatilBamya demiş ki:oynayacaklar sadece pvp serverlarında oynasın saldırma kısıtlılığı yoktur her an her heryerde ırksal çatışmanın ortasında kalabilirsiniz ayrıca Türk bol olsun diyorsanız dunemalula gidin namı diyar kendilerine turkmaulda denir yabancılar tarafından ve en önemlisi questleri çözebilecek etrafınızdakilerle ilişki kurabilecek kadar yabancı diliniz yoksa oynayamzsınız çünkü bu oyun questler üzerine kurulu bunuda unutmayın.
Srodan ayrı olarak hiç bir classın diğerine üstünlüğü yoktur önemli olan ırkınız classınınz değil oyunculuğunuzdur.
pvp private demek değilPhaetoN demiş ki:katılıyorum oyunu hiç oynamayan biri kesinlikle pvp serverında başlamasın işin aslı orjinal serverında yavaşca pişip oyunu iyice kavrayıp kendi buildinizi oluşturmak ardından pvp alemlerine akmaktır ben pvp den başlayıp bir hata yaptım şuan oyundan soğumuş bulunmaktayımChyrso demiş ki:Katılmıyorum pvp serverında başlamak insanın oyundan soğumasına neden açabilir ayrıca world pvp yok denecek kadar azaldı 2. dunemaul a başlamanızı tavsiye etmem tabi incicilerden hoşlanmıyorsanız 3. olarak yabancı dili olmayıpta oyunu çok iyi olan arkadaşlarımız var guildde 4. ve son olarak classların birbirine karşı üstünlüğü vardır fakat sonraki patchdeki nerf ve bufflarla bu olay değişebilir oyunculuk son patchde biraz öne çıksada hala item ve class dengeleri oyunculuktan daha önemliKatilBamya demiş ki:oynayacaklar sadece pvp serverlarında oynasın saldırma kısıtlılığı yoktur her an her heryerde ırksal çatışmanın ortasında kalabilirsiniz ayrıca Türk bol olsun diyorsanız dunemalula gidin namı diyar kendilerine turkmaulda denir yabancılar tarafından ve en önemlisi questleri çözebilecek etrafınızdakilerle ilişki kurabilecek kadar yabancı diliniz yoksa oynayamzsınız çünkü bu oyun questler üzerine kurulu bunuda unutmayın.
Katılmıyorum pvp serverında başlamak insanın oyundan soğumasına neden açabilir ayrıca world pvp yok denecek kadar azaldı 2. dunemaul a başlamanızı tavsiye etmem tabi incicilerden hoşlanmıyorsanız 3. olarak yabancı dili olmayıpta oyunu çok iyi olan arkadaşlarımız var guildde 4. ve son olarak classların birbirine karşı üstünlüğü vardır fakat sonraki patchdeki nerf ve bufflarla bu olay değişebilir oyunculuk son patchde biraz öne çıksada hala item ve class dengeleri oyunculuktan daha önemli
doğru karıştırdım wow da hem kasmak için hemde pvp için ayrı serverlar bulunuyordu srykatılıyorum oyunu hiç oynamayan biri kesinlikle pvp serverında başlamasın işin aslı orjinal serverında yavaşca pişip oyunu iyice kavrayıp kendi buildinizi oluşturmak ardından pvp alemlerine akmaktır ben pvp den başlayıp bir hata yaptım şuan oyundan soğumuş bulunmaktayım
Başlamak için 75 tl sonra ayda 20 tl yeterli "Pvpler wotlk ile öldü ama catadaki rated bg sistemi ile geri döneceğini düşünüyorum fakat world pvp uçan mountlarla bitti"bomerang11 demiş ki:başlamak için 150 tl alzım her ay ayda 30 tl mi ne ama süper bir oyun pwp ler manyaq